Arte Culinaria Italiana 20.02.2016 – regulamin
Opublikowano: 18-01-2016
XI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej – 20 luty 2016 Fabryka Wełny Hotel & SPA w Pabianicach
Konkurs odbędzie się w dniach 19-20 lutego 2016 roku:
- 19 lutego o godzinie 20:30 w Hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach – odprawa ekip startujących z jury
- 20 lutego od godziny 10:00 do godziny 16:00 w Restauracji Przędzalnia w Hotelu Fabryka Wełny – zmagania konkursowe.
Celem głównym konkursu jest wykazanie się znajomością w przygotowaniu dań zdrowej kuchni o kulinarnym charakterze kuchni włoskiej na bazie oryginalnych produktów włoskich z odpowiednim wykorzystaniem i użyciem sprzętu gastronomicznego firmy Philipiak Milano – Sponsor Strategiczny konkursu
Sponsorem głównym konkursu jest marka
Wszystkie zgłoszenia należy przesyłać nie później niż do dnia 17 stycznia 2016 roku na adres e-mail : konkurs@giancarlo.pl ,DW : jerzy.pasikowski@pl.nestle.com
W konkursie może uczestniczyć 12 ekip kucharzy w składzie dwuosobowym.
Uczestnikami konkursu mogą być kucharze pracujący aktualnie w zawodzie bez względu na zajmowane stanowisko i wiek. Bardzo mile widziane będą ekipy z udziałem kobiet. Ekipy reprezentują macierzyste zakłady pracy tj. restauracje i restauracje hotelowe. Wszyscy uczestnicy konkursu muszą pracować zgodnie ze swoimi kwalifikacjami w zakładach gastronomicznych, które dokonały zgłoszenia, aż do momentu rozstrzygnięcia konkursu.
Zgłoszenie należy przesyłać na druku zgłoszeniowym wraz z opisem technologicznym oraz wyraźnym zdjęciem wykonanych potraw . Formularz ze zgłoszeniem uczestnictwa należy wypełnić tak, aby zawierał czytelne imię i nazwisko wraz z numerem telefonu i mailem oraz pełna nazwę zakładu zgłaszającego swojego uczestnika. Wraz ze zgłoszeniem należy dokonać akceptacji treści niniejszego regulaminu w oświadczeniu.
Dokumenty do pobrania Profesjonaliści:
Dokumenty do pobrania Amatorzy