XI edycja konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup

Opublikowano: 05-04-2016

Rozpoczynamy kwalifikacje do XI edycji konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup organizowanym przez Unilever Food Solutions!

Tematem bieżącej edycji konkursu jest:

Przystawka: świeży tuńczyk, ananas, chili, Primerba Knorr Professional

Danie główne: schab z prosięcia, buraki, orzechy, Primerba Knorr Professional

Nagrodą główną w konkursie jest 15 000 zł oraz nominacja do finału Kulinarnego Pucharu Polski.

Zdobywcy drugiego miejsca otrzymają 8 000 zł, a trzeciego 5 000 zł.

Zrzut ekranu 2016-04-05 o 08.28.28

Zgłoszenia konkursowe, zawierające propozycję receptur wraz ze zdjęciami potraw oraz wypełniony formularz zgłoszeniowy, należy przesyłać na adres mailowy: elzbieta.gizinska@unilever.com lub ufs.poland@unilever.com

Na zgłoszenia czekamy do 26 maja 2016 r.

Półfinał konkursu odbędzie się 8 czerwca 2016 w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions, przy ul. Bałtyckiej 43 w Poznaniu.

Na finał konkursu zapraszamy 26 września podczas Targów Polagra GASTRO, odbywających się na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.

Pokrywamy koszty transportu oraz zapewniamy nocleg uczestnikom półfinału i finału konkursu.

Formularz zgłoszeniowy oraz regulamin konkursu są dostępne na stronie ufs.com

Zapraszamy również na nasz profil facebookowy https://www.facebook.com/Unilever-Food-Solutions-Polska-1601210656764470