2 Sides-Of The Plate

Opublikowano: 28-07-2016

Wakacje to specjalny czas dla nas wszystkich. 

To chwila wytchnienia od codziennego pędu. To czas dla rodziny, przyjaciół  i nas samych na złapanie oddechu, kontakt z naturą, kulturą i prawdziwym delektowaniem się smakami.

Dlatego już w sierpniu w nadmorskim hotelu Grand Lubicz Spa & Welness w Ustce odbędzie się 10 kolacji kulturalnych, podczas których Goście zabrani zostaną w wyjątkową podróż kulinarną.

2 Sides-Of The Plate, bo tak nazywa się projekt, jest połączeniem jedzenia i muzyki w najlepszym wydaniu. Pomysłodawcy tego jedynego w swoim rodzaju wydarzenia promują w ten sposób dobrą kuchnię w kulturalnych okolicznościach przyrody. Goście hotelu Grand Lubicz Spa & Welness będą mieli niebywałą okazję skosztować dań spod rąk znanych i lubianych z programów telewizyjnych szefów kuchni jak również wielkich osobowości ze świata polskiej  gastronomii.
Na co dzień brakuje nam czasu szczególnie na kulturę. Dlatego słusznym wydaje się ten wyjątkowo artystyczny mariaż.
Sierpniowe kolacje to nie tylko wyszukane smaki z najodleglejszych zakątków świata to również wiedza, którą przekażą Gościom szefowie kuchni, zaprezentują swoje nadzwyczajne umiejętności oraz zdradzą najdziwniejsze tricki kulinarne.
Menu składać się będzie z sześciu wyjątkowych „bryz” (dań) i wystąpi w akompaniamencie dobrej muzyki i specjalnie dobranych na te okazje win. Przez wieczory obfitujące w niebywałe doznania dla podniebienia i duszy przeprowadzi Gości najsłynniejszy manager w naszym kraju – Paweł Gruba. 

Nie pozostaje zatem nic innego jak kupić bilety na te wyjątkowe wydarzenia.
Bilety do kupienia na stronach: www.grandlubicz.pl i www.2sidesoftheplate.pl 

Harmonogram kolacji:

 gruba   

    Prowadzący: Paweł Gruba

 – manager Hell’s Kitchen od sześciu edycji, z-ca dyrektora gastronomii w Airport Hotel Okęcie

 

   martin

 

  2.08 – Martin Gimenez Castro

– zwycięzca pierwszej edycji programu Top Chef, szef kuchni w hotelu Rialto i restauracji Ceviche

kuzniak  

    4.08 – Darek Kuźniak

  – uczestnik programu Top Chef, sous-chef podczas dwóch edycji programu Hell’s Kitchen

 

purol

   8.08 – Tomasz Purol

  – zwycięzca 5 edycji programu Top Chef, szef kuchni w hotelu Blow Up Hall 5050, laureat wielu     prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą

 

 

kurt  10.08 – Kurt Scheller

  – wielki autorytet kulinarny w branży, doświadczenie zawodowe zdobywał niemal na wszystkich kontynentach, członek i założyciel organizacji kulinarnych w Polsce i innych kraja

 

 

 Zrzut ekranu 2016-07-28 o 13.21.00   

12.08

Wojciech Bartczak – zwycięzca 5 edycji programu Hell’s Kitchen
Łukasz Kawaller – zwycięzca 1 edycji programu Hell’s Kitchen

 

Zrzut ekranu 2016-07-28 o 13.23.48 14.08

Ernest Jagodziński – szef kuchni restauracji Cucina w Poznaniu
              Tomasz Deker – mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T.Deker Patisser & Chocolatier 

 

olma
  16.08 – Sebastian Olma

jeden z najbardziej utalentowanych kucharzy młodego pokolenia, zwycięzca 2 edycji programu Top Chef

 

 

skubisz

 18.08 – Robert Skubisz

– szef kuchni restauracji Amber Room

 

 

joseph  

 20.08 – Joseph Seeletso

– został kucharzem, kontynuując w ten sposób rodzinną tradycję, szef kuchni w Josep’s Bistro & Wine

 

amaro  

 22.08 – Wojciech Modest Amaro 

właściciel pierwszej restauracji w Polsce z gwiazdką Michellin, juror w programie Top Chef i prowadzący programu Hell’s Kitchen

 

Kontakt do organizatora : Paweł Gruba 510 000 444 

Informacje dla mediów:  Smarten PR 

pr@smartenpr.pl ; www.smartenpr.pl