3. edycja Rentownej Restauracji już 7 września

Opublikowano: 08-08-2017

_W6A9001

3. edycja Rentownej Restauracji już 7 września – zgarnij dodatkowe 10% rabatu!

Magazyn  „Biznes Restauracje & Catering”, 7 września br. w Warszawie (Złote Tarasy) organizuje trzecią już edycję konferencji pod nazwą „Rentowna Restauracja”. Organizatorzy przygotowali dla Was 5 merytorycznych bloków tematycznych: jakość a rentowność restauracji, ograniczanie strat żywności, skuteczna promocja restauracji w 2018 roku, food design, kurs fotografii kulinarnej smartfonem. To wszystko w trakcie 9 godzin pełnych warsztatów, szkoleń i networkingu! Zostaliśmy patronem medialnym wydarzenia i mamy dla Was dodatkowe 10% rabatu na udział w konferencji.

Jak zgarnąć rabat? 

Zgłosicie swój udział do 15 sierpnia, a na hasło „NEWSGASTRO10” otrzymacie dodatkowe 10% rabatu na udział w konferencji. Wystarczy, że w formularzu zgłoszenia, dostępnym na www.rentownarestauracja.pl, w miejscu przeznaczonym na uwagi wpiszecie hasło „NEWSGASTRO10”. Jeśli mieliście już okazję brać udział w dwóch poprzednich edycjach, to wiecie, że czeka Was nie lada gratka, tym razem w zupełnie nowej odsłonie. Warsztaty przygotowują dla Was największe autorytety w branży, organizacja pozostaje na najwyższym poziomie, a atmosfera sprzyja wspólnemu celebrowaniu tego wielkiego gastronomicznego święta.

_W6A9119

Dlaczego warto wybrać Rentowną Restaurację?

Rentowna Restauracja jest konferencją szkoleniową, czyli:

  • W pełni kompleksowe przedstawienie najbardziej nurtujących branżę zagadnień –dzięki formule szkoleniowej rzeczywiście nauczycie się, jak poprawić rentowność swoich restauracji i skuteczność prowadzonych działań.
  • 5 szkoleń połączonych z panelami dyskusyjnymi –program to efekt rozmów z restauratorami na temat palących problemów w branży i potrzeb szkoleniowych.
  • 100% merytoryki! – brak prelekcji sprzedażowych zarówno tych jawnych, jak i ukrytych. Prelegenci występują po to, by przekazywać praktyczne wskazówki, które będziecie mogli wdrożyć natychmiast po powrocie z Konferencji i zwiększyć rentowność swojej restauracji.
  • 100% doświadczenia! Konkretne wskazówki dla menedżerów restauracji – prelegentami sa autorytety w branży, które legitymują się wybitnymi osiągnięciami w zakresie prowadzenia i promocji restauracji, i dzielą się swoimi doświadczeniami i sprawdzoną w praktyce wiedzą z zakresu prowadzenia i promocji restauracji.
  • 100% praktyki! Prelegenci nie są teoretykami, tylko praktykami, którzy na co dzień spotykają się z podobnymi do Was problemami w prowadzeniu restauracji – w trakcie konferencji pokażą, w jaki sposób sobie z nimi radzić.
  • 100% inspiracji! Poznacie światowe trendy w food designie i najnowsze techniki prezentacji potraw na talerzu oraz dowiesz się, jak fotografować jedzenie na potrzeby social mediów, by wyglądało apetycznie i skłaniało do odwiedzin Twojego lokalu.
  • #RentownaRestauracja to sprawdzona marka na rynku HoReCa – organizujemy już trzecią edycję naszej konferencji.
  • Okazja do networkingu i nawiązania bezpośredniego kontaktu z najlepszymi z najlepszych na polskiej scenie gastronomicznej, którym bezpośrednio można zadać pytania dotyczące prowadzenia własnego biznesu gastronomicznego. Będziesz mieć możliwość nawiązania unikalnych kontaktów branżowych – takie znajomości zawsze procentują!

ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ

Zaplanuj swój dzień z Rentowną Restauracją:

8.30 – 9.30  Rejestracja uczestników

9.30 – 9.35  Rozpoczęcie konferencji i powitanie uczestników

9.35 – 10.35  Warsztat: Jak skutecznie promować restaurację w 2018 roku? Social media i real time marketing w praktyce

Sprawdź program szkolenia->

10.35 – 11.05 Panel dyskusyjny: social media i real time marketing w praktyce

11.05 – 11.20  Przerwa kawowa i networking

11.20 – 12.20  Jak efektywnie zarządzać stanami magazynowymi w restauracji, by zoptymalizować food cost i zwiększyć zyski lokalu? Analiza ograniczania strat żywności

Sprawdź program szkolenia->

12.20 – 13.00  Panel dyskusyjny: ograniczanie strat żywności w restauracji

13.00 – 14.00  Warsztat: Food design – jak serwować dania z klasą? Najnowsze trendy i techniki prezentacji potraw na talerzu

Sprawdź program szkolenia->

14.00 – 15.00  Lunch i networking

15.00 – 16.30 Debata:  Jakość a rentowność – jak skutecznie podnieść rentowność restauracji w 2018 roku?

Sprawdź program szkolenia->

16.30 – 17.00  Przerwa kawowa i networking

17.00 – 18.30  Warsztat: Fotografia kulinarna – jak szybko i apetycznie robić zdjęcia potraw smartfonem?

Sprawdź program szkolenia->

18.30   Zakończenie konferencji

ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ