Cztery ręce, dwie świadomości i jedna miłość!

Opublikowano: 24-02-2016

Cztery ręce, dwie świadomości i jedna miłość: do smaków, aromatów i sztuki, jaką jest gotowanie.

Szefów kuchni – Ernest Jagodziński zaprosił do współpracy czterech wybitnych Kucharzy. Podczas licznych, kreatywnych spotkań powstało wyjątkowe menu. Autorskie i zaskakujące.

Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na cykl kolacji przygotowanych przez wybitnych artystów sztuki kulinarnej.Każde spotkanie będzie okazją do poznania smaków natury. Cykl składa się z pięciu niepowtarzalnych kolacji:

26 lutego Ernest Jagodziński wraz z Martinem Gimenezem Castro i Tomaszem Purolem przygotują dla Państwa kolację otwarcia. Zaprezentują na niej wirtuozerie smaków. Wybitni Szefowie połączą siły, aby przedstawić swoją definicją wyrafinowanej kuchni. Zwieńczeniem wytrawnych aromatów, będzie słodka kompozycja przygotowana przez Piotra Chylareckiego.

W kwietniu gospodarz restauracji Cucina wraz z Tomaszem Purolem raz jeszcze przedstawią Państwu rześką, słoneczną i energiczną wiosnę.

Czerwiec należeć będzie do Adama Woźniaka. Goście kolacji na 4 ręce poznają soczyste, intensywne i zapierające dech w piersiach lato.

Aleksander Woźniak we wrześniu przedstawi aromat głębokiej, złotej jesieni. Przydymione, nieoczywiste smaki w asyście idealnie dobranych win. 

Finał cyklu odbędzie odbędzie się w listopadzie. Jedyna kobieta pośród zaproszonych Szefów – Luiza Trisno urzeczywistni smak zimy. Rozgrzewające, prawdziwie seksowne dania idealnie wkomponują się listopadowy anturaż.