„Food Service” stawia na ludzi

Opublikowano: 18-03-2016

Już po raz trzeci zapraszamy na spotkanie w gronie najbardziej doświadczonych, przedsiębiorczych i ambitnych praktyków branży HoReCa w Polsce. Food Service Summit 2016 odbędzie się 31 marca 2016 roku w Sofitel Warsaw Victoria Hotel w Warszawie. Tematem przewodnim tegorocznej konferencji będą ludzie, bo to relacje między nimi budują sukces biznesu restauracyjnego. 

Oprócz bloku wykładowego, nowością będą warsztaty dla sommelierów, restauratorów i menedżerów, podczas których położymy nacisk na edukację i wiedzę praktyczną związaną z zarządzaniem zespołem. 

W programie także „Debata ligi mistrzów”, w której omówimy zjawisko oceny restauracji przez uczestników rynku gastronomicznego – gości, krytyków kulinarnych, autorów przewodników, blogerów, etc. oraz „Ring” – gorąca dyskusja producentów, dostawców, szefów kuchni i restauratorów o tym jak pogodzić interesy dostawców i odbiorców w kontekście ceny, dostępności i jakości produktów.

Dzień zakończy wieczorne after party dla wszystkich uczestników konferencji.

Do udziału w wydarzeniu zachęcamy właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, sommelierów, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Wśród prelegentów m. in. 

– Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program „Jakubiak rodzinnie” ,autor książek kulinarnych

– Grzegorz Kłos, właściciel restauracji Ed Red oraz sieci Fabryka Pizzy

– Michał Kuter, właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec

– Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio

– Daniel Pawełek, właściciel restauracji Butchery & Wine, Brasserie Warszawska oraz Rozbrat 20

– Andrzej Polan, właściciel restauracji Mała Polana Smaków, prowadzący program w Kuchni+ „Czy na pewno umiesz gotować?” oraz „Dzień Dobry TVN”

– Ewa „Malika” Szyc-Juchnowicz, właścicielka i szefowa kuchni restauracji Malika

Sylwetki wszystkich prelegentów przedstawione są na: http://www.konferencje.media.com.pl/foodservicesummit/prelegenci.php

Szczegółowy program konferencji dostępny jest na: http://www.foodservicesummit.pl/program.php

Organizatorem konferencji jest wydawnictwo VFP Communications, wydawca m.in. magazynów „Food Service”, „Handel”, „Media & Marketing Polska”.