Karnawał w Kulinarnym wydaniu, przez duże “K”

Opublikowano: 23-02-2017

Zakryjemy oczy, wyostrzymy zmysły. Stworzymy spektakl przysparzający o kulinarny zachwyt…
 
Kolacja w Restauracji CUCINA i After Party w Whisky Bar 88, City Park Poznań
 
To już kolejna edycja jednego z najgłośniejszych kulinarnych wydarzeń w Polsce, zainicjowanego przez Restaurację CUCINA w City Park Poznań – 88 Hands Dinner. 

PastedGraphic-6

Ernest Jagodziński, Szef Kuchni Restauracji CUCINA/Szef Jutra 2017 wg Gault&Millau oraz Tomasz Tarkowski, Manager restauracji informują – to będzie wyjątkowa, finałowa kolacja z cyklu inspirowanego dwiema ósemkami.
 
W kuchni Ernesta Jagodzińskiego zagoszczą tak cenione nazwiska jak: Jakub Kasprzak / Restauracja Lumiere, Andrzej Andrzejczak i Tomasz Tomaszek / Pogromcy Meatów; Siewcy Smaku, Marcel Thiele / Koppert Cress, Krzysztof Kopcinski / N31 by Robert Sowa oraz Maciej Rosiński / Affogato. 
 
PastedGraphic-1
 
To nie będzie grzeczne gotowanie, a raczej igranie z żywiołami. Tego wieczoru w CUCINIE role będą podzielone, a doznania Gości zdominuje kompletna skrajność: to co buntownicze i ogniste oraz dobre i spokojne jak woda. 

Zapraszamy do Restauracji CUCINA w City Park Poznań, 25 II 2017 o godz. 19:00. 
 
Cena zaproszenia: 288 PLN za osobę. Zaproszenie zawiera: menu degustacyjne, pairing win, karnawałowe afterparty w Whisky Bar 88. 
www.cucina88.pl