Lista Uczestników „l’Art de la cuisine Martell” 2017

Opublikowano: 21-02-2017

martell_logo_blue_pion_2017

 

Poniżej przedstawiamy listę zakwalifikowanych do konkursu uczestników. Konkurs już za parę dni.

Lista zakwalifikowanych uczestników do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2017

  1. Mateusz Bogdański, Artur Kuchnia, Hotel Heron Gródek pod Dunajcem, Sienna
  2. Mateusz Skonka, Tomasz Ziółkowski, Quale Restaurant, Łódź
  3. Dawid Walas, Kamil Maćkowski, Hotel Fabryka Wełny Hotel & Spa, Pabianice 
  4. Tomasz Janczewski, Arkadiusz Janiak, Andel’s by Vienna House, Łódź
  5. Mateusz Sawicki, Rafał Błoński, Restauracja Projekt 36, Sopot
  6. Diana Olechnowicz, Łukasz Stepnowski, Restauracja Amber Room, Warszawa
  7. Krzysztof Lizak, Sebastian Szczurek, Salina Restaurant, Bochnia
  8. Peter Bartosz, Rafał Kudliński, Copernicus Toruń Hotel, Toruń
  9. Robert Borowski, Anna Karwowska, Introligatornia Smaku, Kraków
  10. Rafał Koziorzemski, Oskar Nowicki, Restauracja Biały Królik, Gdynia
  11. Tomasz Zdrenka, Michał Seyda , Restauracja Garden City, Poznań
  12. Marek Rogalski, Kamil Kowalski, Restauracja Bulaj, Sopot
  13. Jarosław Owczarczyk, Łukasz Andruszkiewicz, Strefa Restauracja & Bar, Warszawa
  14. Dominik Drąg, Rafał Stegnicki, Natura Mazur Hotel & Spa Warchały, Jedwabno 
  15. Kamil Łudzik, Adam Tyrała, Hotel Stary, Kraków
  16. Ariel Ziółkowski, Łukasz Wieczorek, Sofitel Victoria, Warszawa

Lista Rezerwowych

  1. Konrad Kalęba, Krzysztof Szczerbiński, Q Hotel Plus, Restauracja Qualita, Kraków
  2. Dariusz Zajdlewicz, Kuba Stykiewicz, Restauracja Memo, Bydgoszcz