Kongres Szefów Kuchni

Opublikowano: 20-10-2016

12 października 2016 w Warszawie odbyło się największe dotychczas zorganizowane spotkanie szefów kuchni.

W Kongresie udział wzięło 1.210 uczestników, którzy z zainteresowaniem wysłuchali wystąpień:

* Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Jak stworzyć w

kuchni zgrany zespół? Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem? 

Zarządzanie zespołem; motywowanie i delegowanie obowiązków dla Szefów Kuchni.

– Marta Baraniak – Wiśniewska 

* Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem.

– Małgorzata Buczkowska

* Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami. Mity i fakty na temat zarządzania magazynem.

fot-agata-dabrowska-maciaga-pl_0854

Piotr Rogowski

* Podstawowe grzechy restauracji. Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Złote zasady.
– Anna Dębska

* Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie?
– Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk, Jean Bos, Michał Molenda, Rafał Wronka, Robert Głyda; Moderator Kinga Wesołowska, redaktor naczelna Przeglądu Gastronomicznego

fot-agata-dabrowska-maciaga-pl_1256

* Jak budować i wzmacniać własną markę poprzez LinkedIn? Co to jest i jak działa LinkedIn? Powiemy jak powinien wyglądać Twój profesjonalny profil, wskażemy jak go rozwijać.

– Monika Kaznowska, Natalia Kamińska

* Personal branding. Od kuchni czyli mistrz na widelcu.

– Joanna Janowic

* LIDER, czyli kto? Jak buduje się lidera?

– Generał Roman Polko

fot-agata-dabrowska-maciaga-pl_1491

Odbyło się także spotkanie z Panią Anną Komorowską, która opowiedziała jak polską kuchnię odbierały głowy najważniejszych państw świata. Szefowie chętnie też brali udział w piętnastu profesjonalnych warsztatach produktowych zorganizowanych przez Dostawców.

Partnerem Strategicznym wydarzenia był Transgourmet Polska operator marek Selgros Cash&Carry oraz Transgourmet.

Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane i

zaakceptowane przez Organizatora. Udział w wydarzeniu dla Szefów Kuchni był bezpłatny.

Organizator planuje kolejną edycję Kongresu w roku 2017.

fot-agata-dabrowska-maciaga-pl_1509

Organizator: Evential Sp. z o.o.
ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
00-379 Warszawa
biuro@evential.pl
www.kongresszefowkuchni.pl https://www.facebook.com/kongresszefowkuchni/