testowy
Opublikowano: 28-09-2009
26 września 2009 w KROCZYCACH k / Zawiercia odbyło się KULINARNE POŻEGNANIE LATA 2009 połączone z Ogólnopolskimi Kulinarnymi Prezentacjami Regionów
Organizatorzy KULINARNEGO POŻEGNANIA LATA 2009
• Waldemar Hołówka Fundacja KLUBU SZEFÓW KUCHNI
• Wójt Urzędu Gminy KROCZYCE – inż. Stefan Pantak
• Zajazd Hetman Lgota Murowana – właściciel Bogusław Bugaj
• JURA HOTEL Kroczyce – właściciel Agnieszka Spera – Tylkowska
• Patronat honorowy:
– Marszałek Sejmiku Śląskiego
– Starosta Zawierciański
– Śląska Organizacja Turystyczna
• Patronat organizacyjno- merytoryczny: Fundacja KLUB SZEFÓW KUCHNI
Celem imprezy było zaprezentowanie zawodu kucharza oraz wszelkich elementów związanych z jego pracą a przede wszystkim prezentacje dorobku w zakresie kuchni regionalnych.
Nie mniej ważnym elementem była prezentacja firm partnerskich, przyjaznych dla całego rynku hotelarsko – gastronomicznego.
W Ogólnopolskich Kulinarnych Prezentacjach Regionów wzięli udział;
1. Mazowsze
– Ryszard Dudziak – Restauracja Bakata Hotel Gromada
– Krzysztof Sutkowski – Dom Polonii w Pułtusku
2. Świętokrzyskie
vcvcxvvcxvcxv
CXv
CXVrfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
CXV
testowy
Opublikowano: 24-06-2009
fasdfasdfasdf