Wyniki -V Międzynarodowych Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny
Opublikowano: 17-08-2009
Wyniki BARANINY Ustroń – V Międzynarodowych Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny .Miejsce I Jaroslaw Cabuk i Jan Kralik z Hotelu Marlene w Oscadnicy na Słowacji – przygotowali danie: Pečený baraní chrbát na cibuli a čiernom pive.
Miejsce II
Józef Skupień i Krzysztof Orawiecz Restauracji ,,Staro Izba’’ Zakopane Krupówki 28 – przygotowali danie Marynowany comber jagnięcy w czosnku niedźwiedzim z kruszonką ziołową i oscypkiem,podany z kapustą góralską , sezonową fasolką szparagową i chrupiącymi ziemniakami
Miejsce III
Stanislaw Saferna i Tomasz Donocik z Hotelu Relax w Kętach -przygotowali danie: Comber jagnięcy podany na złotym dukacie otoczony leśnym aromatem.
Pełna relacja już niedlugo