Europejski Kongres „Food & Art & Technology”

Opublikowano: 13-10-2019

Europejski Kongres Gastronomiczny „Food & Art & Technology”

Idea konferencji gastronomiczno-biznesowej „Food & Art & Technology” powstawała od dawna. Rynek gastronomiczny jednakże jest nasycony tego typu konferencjami. Dlatego szukaliśmy dobrego powodu do realizacji tego projektu.
I znaleźliśmy go! Europejska Stolica Kultury Gastronomicznej – Kraków 2019.

Europejski Kongres Gastronomiczny „Food & Art & Technology”

odbędzie się 25 października 2019 roku w Krakowie.

Jednodniowy kongres o charakterze międzynarodowym, poruszający wiele aspektów związanych z gastronomią, przy udziale największych autorytetów branży.

Tematyka Kongresu dotyczyć będzie mózgowej percepcji smaku, sztuki kulinarnej, turystyki gastronomicznej oraz nowych technologii w żywieniu.

  • Do jakiego stopnia możemy wpływać na smak – analiza eksperta
    z Uniwersytetu Oksfordzkiego.

  • 18 gwiazdek Michelin – food & wine – doświadczenie, pasja, sztuka!

  • Autorytety branży turystycznej a rozwój gastronomicznych destynacji
    w aspekcie Przewodnika Michelin – eksperci wskażą zależność między rozpoznawalnością w rankingach a dynamiką rozwoju gastronomii regionu
    .

  • Dokąd zmierzamy – eksperci spółek food-tech o trendach w obszarze alternatywnych systemów rozwoju świata.

WYJĄTKOWE MIEJSCE – WYJĄTKOWI GOŚCIE – WYJĄTKOWE WYDARZENIE

Zapraszamy do udziału!