IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii

Opublikowano: 05-12-2013

baner_FTG_400x100

Organizatorem targów jest firma easyFairs, lider w organizacji targów branżowych w Europie.

Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.

baner_FTG_400x100

 

Profil Wystawców:

  • Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii.
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos.
  • Produkty i półprodukty spożywcze.
  • Dodatki do dań.
  • Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii.
  • Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:

  • Urządzeń dla cukierni i lodziarni.
  • Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów.
  • Koncentratów smakowych i dodatków do lodów.
  • Dodatków piekarskich i cukierniczych.
  • Dekoracji i galanterii cukierniczej .

IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami i zainspiruje odwiedzających.

Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShops™, które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.

Goście specjalni wydarzenia:

Małgorzata Weber – Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podręczników „Pomysły i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomysłu do realizacji”.

Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +

 

Do udziału w targach zapraszamy w szczególności:

  • Właścicieli, managerów restauracji, lokali gastronomicznych, barów sałatkowych, kanapkowych, kebab barów, pizzerii.
  • Właścicieli cukierni, lodziarni, kawiarni.
  • Dyrektorów zarządzających, przedstawicieli ds. zakupów sieci barów, restauracji.
  • Przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm zapewniających jedzenie na imprezach masowych, sieci „jedzenie na wynos”.
  • Managerów i właścicieli hoteli, pensjonatów.
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych oferujących usługi gastronomiczne.
  • Przedstawicieli dystrybutorów gastronomicznych.
  • Operatorów vendingowych.
  • Osób planujących sezonową działalność nad morzem.
  • Producentów i dystrybutorów produktów bezglutenowych.

Szczegóły na temat wydarzenia na www.easyfairs.com/pl .

Organizator targów:
easyFairs Poland Sp. z o.o.
poland@easyfairs.com
www.easyfairs.com/pl