Komis Gastronomiczny – pomysł na ekonomiczne zakupy

Opublikowano: 22-11-2021

Komis Gastronomiczny- miejsce, gdzie  można kupić sprzęt potargowy, z ekspozycji i używany. Najważniejsze korzyści wynikające z zakupów to:
Dobra cena – jest oczywiście kluczową korzyścią, na jaką mogą liczyć osoby, kupujące nowe powystawowe oraz używane urządzenia i wyposażenie dla gastronomii. Czasami naprawdę wysokiej klasy sprzęt zachowany w idealnym stanie można nabyć za ułamek ceny. Trudno nie zgodzić się, że to dobra okazja i świetna propozycja  ekonomicznego rozwiązania, gdzie bardzo ważne jest (szczególnie  przy otwarciu lokalu ) rozsądne gospodarowanie posiadanymi środkami.

Dostępność „od ręki”- dobrą stroną takich transakcji jest także krótki termin realizacji –  na sprzęt nie trzeba czekać tygodniami. Jest to niezwykle istotne, tym bardziej teraz, gdy coraz większym problemem dotykającym nie tylko tą branżę, ale też wiele innych jest brak dostępności różnego rodzaju towarów, usług, urządzeń, części…Co przekłada się na trudności w prowadzeniu  bieżącej działalności.

 

Zobacz co kupujesz – w komisie nie trzeba kupować przysłowiowego kota w worku. Sprzęt można obejrzeć w Jawczycach (obok Bronisz).

Po więcej informacji zapraszamy bezpośrednio do komisu 🙂
www.komisgastronomiczny.pl
tel. 739 236 865