Mistrzostwa Polski w podawaniu Baraniny – lista drużyn

Opublikowano: 24-07-2019

Lista drużyn zakwalifikowanych do XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny i Święto Baraniny 10 sierpnia 2019 Ustroń.

  1. Marta Podgórska, Agnieszka Osipowicz Hotel „Notera” Chojnice
  2. Patryk Domachowski, Łukasz Kukczyński  Restauracja „L’Entre Villes” Sopot
  3. Kamil Tłuczek, Piotr Kuzdro „Grand Hotel Boutique” Rzeszów
  4. Dawid Konior, Kacper Sproski Restauracja  „Pastamore” Bielsko Biała
  5. Kamil Kempa, Tomasz Ochocki Restauracja „Cucina Team” Poznań 
  6. Piotr Wielgo, Jarosław Ciołek „Best Western Hotel Felix” Warszawa
  7. Dawid Jędrzejczyk, Tobiasz Nowak „Art.” Hotel Wrocław 
  8. Mariusz Bobek, Kamil Wójtowicz Restauracja „Amarylis” Kraków
  9. Kajetan Buszewicz, Mikołaj Przybysz Restauracja Domu „Kitchen Friends” Poznań

Drużyna rezerwowa; 

Daniel Ulanowski, Damian Domagała „Natura Spa Residence Bluebell” Siewierz 

Zakwalifikowanym drużynom gratulujemy i życzymy końcowego sukcesu.

Do boju brać kucharska !!!