Targi FOOD-to-GO – III edycja

Opublikowano: 10-11-2012

food

III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013 – To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu.

125

 

Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.

 

Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM.

Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć, jak chociażby ubiegłoroczne show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi, czy szkolenie z zakresu parzenia kawy.

Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl

Zakres branżowy Targów FOOD-to-GO:

  • Urządzenia i wyposażenia dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu,
  • Systemy dystrybucji przekąsek i napojów,
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos,
  • Produkty i półprodukty spożywcze,
  • Dodatki do dań,
  • Maszyny vendingowe, produkty dla vendingu,
  • Oprogramowanie dla gastronomii,
  • Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii,
  • Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

Do odwiedzenia Targów FOOD-to-GO zachęcamy:

  • Właścicieli i ajentów punktów gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, sushi barów, barów mlecznych,
  • Dyrektorów zarządzających oraz przedstawicieli ds. zakupów sieci barów fast-food,  restauracji fast casual, kafeterii, barów sałatkowych,
  • Dyrektorów zarządzających lub przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”,
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmującym się gastronomią,
  • Przedstawicieli dystrybutorów lub hurtowni gastronomicznych,
  • Kierowników gastronomii w obiektach noclegowych oraz kucharzy.

Miejsce:

 

Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AMBER EXPO

Ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

 

 

Godziny otwarcia:

 

Wtorek, 5 lutego 2013 r.: 10.00 – 16:30

Środa, 6 lutego 2013 r.: 10.00 – 15:30

 

 

Targi FOOD-to-GO – III edycja

Opublikowano: 10-11-2012

food

III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013 – To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu.

125

 

Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.

 

Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM.

Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć, jak chociażby ubiegłoroczne show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi, czy szkolenie z zakresu parzenia kawy.

Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl

Zakres branżowy Targów FOOD-to-GO:

  • Urządzenia i wyposażenia dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu,
  • Systemy dystrybucji przekąsek i napojów,
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos,
  • Produkty i półprodukty spożywcze,
  • Dodatki do dań,
  • Maszyny vendingowe, produkty dla vendingu,
  • Oprogramowanie dla gastronomii,
  • Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii,
  • Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

Do odwiedzenia Targów FOOD-to-GO zachęcamy:

  • Właścicieli i ajentów punktów gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, sushi barów, barów mlecznych,
  • Dyrektorów zarządzających oraz przedstawicieli ds. zakupów sieci barów fast-food,  restauracji fast casual, kafeterii, barów sałatkowych,
  • Dyrektorów zarządzających lub przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”,
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmującym się gastronomią,
  • Przedstawicieli dystrybutorów lub hurtowni gastronomicznych,
  • Kierowników gastronomii w obiektach noclegowych oraz kucharzy.

Szczegóły na temat targów na stronie: http://www.easyfairs.com/pl

Miejsce:
Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AMBER EXPO
Ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Godziny otwarcia:
Wtorek, 5 lutego 2013 r.: 10.00 – 16:30
Środa, 6 lutego 2013 r.: 10.00 – 15:30