ZAPROSZENIE

Opublikowano: 02-12-2019

W dniu 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna.

Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.

PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 – przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)

16:00 – 18:00 – Walne Zebranie Członków

  • Otwarcie obrad
  • Wybór Komisji Skrutacyjnej
  • Przyjęcie planu obrad
  • Sprawozdanie Zarządu
  • Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
  • Wolne wnioski
  • Zamknięcie obrad
  •  

20:00 – 24:00Uroczysta Kolacja Wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019

07:00 – 10:00 – śniadanie

       do   11:00 – wymeldowanie i wyjazd z hotelu

UWAGA !

Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe – szczygielski.piotr@interia.pl

Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej – szczygielski.piotr@interia.pl

Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500

Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)

Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł

Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)