IV edycji konferencji #Rentowna Restauracja
Opublikowano: 28-05-2018
Magazyn „Biznes Restauracje & Catering”, 21 czerwca br. w Warszawie organizuje czwartą już edycję Ogólnopolskiej Konferencji Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni. Jeśli mieliście okazję brać udział w trzech poprzednich edycjach, to wiecie, że czeka Was nie lada gratka, tym razem w zupełnie nowej odsłonie. Warsztaty przygotowują dla Was największe autorytety w branży, organizacja jest na najwyższym poziomie, a atmosfera sprzyja wspólnemu celebrowaniu tego wielkiego gastronomicznego święta.
Organizatorzy przygotowali dla Was 5 merytorycznych bloków tematycznych: food cost i rentowność restauracji, wszystko o dobrym zarządzaniu, promocja i zarządzanie opiniami Gości, jak otworzyć się na nowy typ Gościa, żeby zwiększych liczbę wydawanych dań oraz profesjonalny audyt restauracji Patryka Dziamskiego. To wszystko w trakcie 8 godzin pełnych warsztatów, szkoleń i networkingu.
Zadbaliśmy o to, by wiedzę dostarczali Wam najlepsi! Przed Wami Patryk Dziamski, który powie Wam, jak prowadzić, wdrażać nowe rozwiązania i rozwijać restaurację. Swoje doświadczenie w branży gastronomicznej zdobywał przez wiele lat, ucząc się oraz pracując podczas staży we Francji, Barcelonie, Londynie, Madrycie oraz w Polsce. Doskonale wie, jak wpłynąć na rentowność restauracji i poprawić dotychczasowe błędy w jej prowadzeniu. Uczestnik IV edycji TOP CHEF Polska i juror L’Art de La cusine Martell 2016. Jesteście w dobrych rękach!
Wszelkie szczegóły na naszej stronie: www.rentownarestauracja.pl. To jak, widzimy się na IV edycji konferencji #Rentowna Restauracja?