European Seafood Exposition ? największe targi owoców morza
Opublikowano: 23-04-2010


Największe na świecie targi owoców morza European Seafood Exposition oraz Seafood Processing Europe odbędą się w dniach 27-29 kwietnia 2010 w Brukseli. Te dwa powiązane wydarzenia składają się na największe targi związane z rynkiem owoców morza, przyciągające producentów i odbiorców z 144 krajów i obejmujące stoiska ponad 1600 wystawców.
Również 18-ta edycja European Seafood Exposition pozostaje najważniejszym wydarzeniem dla firm, które chcą skontaktować się z silnym europejskim rynkiem owoców morza. Wystawiające się firmy prezentują pełną ofertę dostępnych produktów: świeżych, mrożonych, pakowanych i znajdujących się w środowisku wodnym.
Powiązane z European Seafood Exposition, Seafood Processing Europe obejmuje stoiska oferujące sprzęt, przetwórstwo, opakowania, technologię i usługi związane z rynkiem owoców morza. 12-ta edycja tych targów nadaje dodatkowej wartości całemu wydarzeniu. Podczas 3 dni spędzonych w Brukseli zarówno odwiedzający jak i wystawcy będą mogli w pełni zapoznać się z bogatą ofertą przemysłu owoców morza i jego przetwórstwa.
Rok 2010 to również 10-ta edycja prestiżowego konkursu Seafood Prix d’Elite. Nagradza on najlepsze produkty spośród owoców morza, które wchodzą na europejski rynek. Dwie najważniejsze nagrody przyznawane są w kategoriach: Najlepszy Nowy Produkt Sektora Detalicznego oraz Najlepszy Nowy Produkt Sektora Usług, pozostałe kategorie to Zdrowie, Praktyczność, Opakowanie, Oryginalność oraz Najlepsza Nowa Linia Produktów. Rozdanie nagród nastąpi 27 kwietnia.
European Seafood Exposition oraz Seafood Processing Europe 2010 to z pewnością wydarzenia godne dużej uwagi. Oznaki wzrostu gospodarczego i ożywienie na rynkach to dodatkowe powody, dla których warto odwiedzić te targi również w tym roku.
Godziny otwarcia:
27-28 kwiecień: 10:00 – 18:00
29 kwiecień: 10:00 – 16:00
Miejsce: Parc des Expositions Brussels, Belgia
Więcej informacji: www. euroseafood.com
************
World’s Largest Seafood Trade Fair Will be Held in Brussels April 2010
Brussels, Belgium (4 March, 2010) – The European Seafood Exposition and Seafood Processing Europe will be held in Brussels, Belgium between Tuesday 27 April and Thursday 29 April, 2010. These co-located events make up the world’s largest seafood event, drawing buyers and sellers from 144 countries, and featuring the stands of more than 1600 exhibiting companies.
In its 18th year, the European Seafood Exposition continues to be the most important event for companies looking to enter and access the strength of the European seafood market. Exhibiting companies represent the full range of seafood products available; fresh, frozen, packaged, aquaculture and complimentary seafood products will all be on display.
Co-located with the European Seafood Exposition, Seafood Processing Europe features the stands of equipment, processing, packaging, technology and services companies. In its 12th year, Seafood Processing Europe continues to add additional value to exhibitors and visitors to the event, making three-days in Brussels one-stop shopping for attendee’s seafood and seafood processing needs.
2010 will also mark the 10th year of the prestigious Seafood Prix d’Elite new product awards competition, held alongside the fair. The Seafood Prix d’Elite recognizes the best new seafood products entering the European market within the last year. Two grand prizes are awarded for Best New Retail Product and Best New Foodservice Product, and special awards are given out for Health and Nutrition, Convenience, Retail Packaging, Originality, and Best New Product Line. Winners will be honored at the Seafood Prix d’Elite Awards Reception, on Tuesday 27 April from 18h15 to 20h00 in Auditorium 2000. All attendees, exhibitors and registered media are invited to attend. Winning entries will also be on display at the Seafood Prix d’Elite stand.
Although the exposition is more than two months away, the European Seafood Exposition and Seafood Processing Europe 2010are already shaping up to be a remarkable event. Together, the European Seafood Exposition and Seafood Processing Europe have 160 new exhibiting companies participating, as well as 80 more companies signed up to exhibit compared to this time in 2009.
With signs of economic growth and recovery throughout the industry and leading up to the event, the 2010 European Seafood Exposition and Seafood Processing Europe are surely, not to be missed.