Europejski Kongres „Food & Art & Technology”
Opublikowano: 13-10-2019
Europejski Kongres Gastronomiczny „Food & Art & Technology”
Idea konferencji gastronomiczno-biznesowej „Food & Art & Technology” powstawała od dawna. Rynek gastronomiczny jednakże jest nasycony tego typu konferencjami. Dlatego szukaliśmy dobrego powodu do realizacji tego projektu.
I znaleźliśmy go! Europejska Stolica Kultury Gastronomicznej – Kraków 2019.
Europejski Kongres Gastronomiczny „Food & Art & Technology”
odbędzie się 25 października 2019 roku w Krakowie.
Jednodniowy kongres o charakterze międzynarodowym, poruszający wiele aspektów związanych z gastronomią, przy udziale największych autorytetów branży.
Tematyka Kongresu dotyczyć będzie mózgowej percepcji smaku, sztuki kulinarnej, turystyki gastronomicznej oraz nowych technologii w żywieniu.
-
Do jakiego stopnia możemy wpływać na smak – analiza eksperta
z Uniwersytetu Oksfordzkiego.
-
18 gwiazdek Michelin – food & wine – doświadczenie, pasja, sztuka!
-
Autorytety branży turystycznej a rozwój gastronomicznych destynacji
w aspekcie Przewodnika Michelin – eksperci wskażą zależność między rozpoznawalnością w rankingach a dynamiką rozwoju gastronomii regionu.
-
Dokąd zmierzamy – eksperci spółek food-tech o trendach w obszarze alternatywnych systemów rozwoju świata.
WYJĄTKOWE MIEJSCE – WYJĄTKOWI GOŚCIE – WYJĄTKOWE WYDARZENIE
Zapraszamy do udziału!