Festiwal Kobe w Butchery&Wine – 5.06.11
Opublikowano: 23-05-2011

Cava de Nit Raventos i Blanc NV
Gessami, Gramona, Penedes 2010
Terina z Foie Gras Malvasia z galaretką z Moscatela
Moscatel No 2 Victoria, Bodegas Jorge Ordonez, Malaga 2007
Szynka Joselito
Nora da Neve, Bodegas Nora, Rias Baixas 2007
Carpaccio z polędwicy Kobe z letnią czarną truflą
Pago de Cirsus Cuvee Especial, Navarra 2006
Pieczony rostbef Kobe z kurkami i szparagami, sos madeira
Muga Reserva Seleccion Especial, Roja 2005
Grillowany Rib Eye Kobe z solą Maldon
Domino de Atauta, Bodegas Domino Atauta, Ribera del Duero 2006
Ser owczy Torta de Canarejal
Pedro Ximenez 1730, ADSL Alvaro Domecq, Jerez
Deser czekoladowy ze złotem
Cava Gramona Imperial, Grand Reserva 2006
Koszt: 750 zł / osoba
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z restauracją w celu rezerwacji miejsca:
Butchery & Wine, ul. Żurawia 22, Warszawa, tel. (22) 502 31 18, restaurant@butcheryandwine.pl