Festiwal Kulinarny Wrocławskie Smaki 2011

Opublikowano: 14-03-2011

Sobotni (9.04) konkurs kulinarny „Wrocławskie Smaki 2011” oraz niedzielne (10.04) pokazy kulinarne na żywo z udziałem najlepszych kucharzy Wrocławia – startują o godzinie 10:30 w Hali Orbita przy Scenie Targów. 

loga_loza.jpg

W programie pokazów kulinarnych: 

10:30 -11:00 – Jadwiga Juszko (Multifood STP, Restauracja Domowa) 
11:30-12:00 – Robert Poliński (Restauracja Jelenia Struga) 
12:30-13:00 – Kazimierz Malec (Hotel Campanile) 
13:30-14:00 – Łukasz Grzesik, Przemysław Bogucki z kuchnią molekularną 
Przez cały dzień – carving (dekorocaje owocowe) – Marek Łoboda i Tadeusz Brotoń (Szef Kuchni Starej Garbarni) 
Festiwal Kulinarny to również degustacje produktów regionalnych z możliwością ich zakupu, otwarcie sezonu grillowego (teren zewnętrzny, przejście przy Festiwalu Kulinarnym) oraz kawiarnia. 
Zapraszamy wszystkich smakoszy dobrego jedzenia i pasjonatów gotowania. 
Agnieszka Hajbura Michałowska – Rzecznik Prasowy Dolnośląskiej Loży Kulinarnej 

targi_wroclaw.jpg