Fundacja Klubu Szefów Kuchnia zaprasza na konferencję prasową
Opublikowano: 16-03-2011

Fundacja Klubu Szefów Kuchnia przygotowuje konferencję prasową. 22 marca (wtorek), o godzinie 14 w „Oberży pod Czerwonym Wieprzem”, przy ulicy Żelaznej 68, najlepsi szefowie kuchni w Polsce przedstawią plany na rok 2011 i zaprezentują nowe projekty.


W przeddzień największych targów branży gastronomicznej, EuroGastro w Warszawie, członkowie Fundacji spotkają się z dziennikarzami i przedstawicielami sponsorów i partnerów. Wszystko po to, żeby szczegółowo zaprezentować plany Fundacji na najbliższe miesiące, omówić nowe inicjatywy i przedstawić projekty. Nie zabraknie również miejsca na krótkie podsumowanie dotychczasowych osiągnięć.
Podczas spotkania Fundację reprezentować będą:Jerzy Pasikowski (Prezes Zarządu Fundacji), Robert Sowa (Wiceprezes Zarządu Fundacji), Karol Okrasa (Sekretarz Zarządu Fundacji) oraz inni członkowie organizacji.
W programie, poza prezentacją planów i dyskusją z uczestnikami panelu, przewidziano również poczęstunek przygotowany przez szefa kuchni „Oberży pod Czerwonym Wieprzem”.
Na konferencję zaproszeni są przedstawiacie firm branży gastronomicznej oraz mediów.