I Puchar Polski w Grillowaniu im. M. Kuronia – lista uczestników
Opublikowano: 02-06-2011

Ekipy zakwalifikowane do udziału
w
I Pucharze Polski w Grillowaniu im Macieja Kuronia
Cieplice 25 czerwca 2011
1. CAPRI FOOD, Wrocław / Piotr Aresymowicz , Joanna Woźniak
2. CHIEF Jarosław Balcerek, Poznań / Jarosław Balcerek, Sławomir Szmyt
3. Hotel ARTUS, Karpacz / Rafał Hejnowski, Cezary Zawrotniak
4. Hotel Malinowy Dwór, Świeradów Zdrój / Piotr Lipski, Paweł Firlej
5. Hotel Mercure SKALNY, Karpacz / Rafał Goczoł, Zdzisław Widuch
6. Hotel RELAKS, Karpacz / Daniel Flig, Adrian Zalewski
7. Hotel SZRENICA, Szklarska Poręba / Zdzisław Grunwald, Paweł Góralski
8. Hotel BORNIT, Szklarska Poręba / Katarzyna Kułaga, Przemysław Bak
9. Motel PODJADEK, Ostrów Wlkp. / Zbigniew Jarusz, Aleksander Wawrzyniak
10. Restauracja AUSTERIA, Sławków / Paweł Flasza, Dorota Brzozowska
11. Restauracja CORTE NERO, Jelenia Góra / Daniel Chlebny, Radosław Werymkowicz
12. Restauracja Mazurkowa Chata, Jelenia Góra / Grzegorz Cierasimczuk, Izabela Kotów
13. SETKA Bar Polski Ludowej, Wrocław / Tobiasz Herman, Kristian Turza
Organizator Firma SUDETY IT – STATUS ufundowała dodatkowo NAGRODĘ PUBLICZNOŚCI dla najlepiej ocenianego przez Publikę zespołu. Tytuł i statuetkę „Mistrza Grilla” oraz nagrodę finansową w wysokości 1000,00zł otrzyma zespół, który zbierze największą ilość głosów-kuponów o wartości 2,00zł, sprzedawanych podczas imprezy. Całość uzbieranych z głosowania środków zostanie przeznaczona na cel charytatywny w Mieście Jelenia Góra. Serdecznie ZAPRASZAMY do wsparcia idei oraz wybrania naszego MISTRZA GRILLA
www.dobrysmak.pl