Konkurs barmański – Winterhalter Drink of The Year
Opublikowano: 18-06-2012

Jeśli nieobca jest Ci sztuka barmańska, jesteś kreatywna/ny i lubisz wyzwania? Koniecznie weź udział w konkursie organizowanym przez firmę Winterhalter przy wsparciu merytorycznym Stowarzyszenia Polskich Barmanów!


Zasady konkursu:
Udział w konkursie mogą wziąć osoby czynnie pracujące za barem, które ukończyły 18 lat. Należy wypełnić FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY a w nim:
- zapoznać się ze stroną www.mycieszkla.pl a następnie odpowiedzieć na pytania zawarte w formularzu zgłoszeniowym
- podać składniki i nazwę drinka
- podać sposób przyrządzenia drinka
- załączyć 1-2 zdjęcia drinka
- wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych
- wyrazić zgodę na wykorzystanie receptury drinka
- zaakceptować regulamin
Informacje o konkursie:
Termin konkursu:
I etap: od 22. czerwca do 10. sierpnia 2012
II etap: 3. września 2012
Sposób rozstrzygnięcia:
I etap: drinki oceniane będą przez specjalnie powołane jury: Ryszard Berent, Wojciech Chojnicki, Maria Wajs-Witkowska, Jacek Krawczyk, przedstawiciele mediów. Zostanie wytypowanych 10 drinków
II etap: przygotowanie drinka przed jury, które wyłoni 3 najlepsze osoby
Kryteria oceny drinków:
I etap: oryginalność, kreatywność, dobór składników,
II etap: smak, zapach i wygląd drinka, dobór składników
Ogłoszenie wyników I etapu:
13. sierpnia 2012 roku na stronach Organizatorów: (www.spb-pba.pl , www.winterhalter-online.pl) i Patronów Medialnych
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY do pobrania
KATALOG WENNEKER 1 strona do pobrania
KATALOG WENNEKER 2 strona do pobrania
Patroni Medialni:
Partnerzy: