Lista Uczestników „l’Art de la cuisine Martell” 2017
Opublikowano: 21-02-2017
Poniżej przedstawiamy listę zakwalifikowanych do konkursu uczestników. Konkurs już za parę dni.
Lista zakwalifikowanych uczestników do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2017
- Mateusz Bogdański, Artur Kuchnia, Hotel Heron Gródek pod Dunajcem, Sienna
- Mateusz Skonka, Tomasz Ziółkowski, Quale Restaurant, Łódź
- Dawid Walas, Kamil Maćkowski, Hotel Fabryka Wełny Hotel & Spa, Pabianice
- Tomasz Janczewski, Arkadiusz Janiak, Andel’s by Vienna House, Łódź
- Mateusz Sawicki, Rafał Błoński, Restauracja Projekt 36, Sopot
- Diana Olechnowicz, Łukasz Stepnowski, Restauracja Amber Room, Warszawa
- Krzysztof Lizak, Sebastian Szczurek, Salina Restaurant, Bochnia
- Peter Bartosz, Rafał Kudliński, Copernicus Toruń Hotel, Toruń
- Robert Borowski, Anna Karwowska, Introligatornia Smaku, Kraków
- Rafał Koziorzemski, Oskar Nowicki, Restauracja Biały Królik, Gdynia
- Tomasz Zdrenka, Michał Seyda , Restauracja Garden City, Poznań
- Marek Rogalski, Kamil Kowalski, Restauracja Bulaj, Sopot
- Jarosław Owczarczyk, Łukasz Andruszkiewicz, Strefa Restauracja & Bar, Warszawa
- Dominik Drąg, Rafał Stegnicki, Natura Mazur Hotel & Spa Warchały, Jedwabno
- Kamil Łudzik, Adam Tyrała, Hotel Stary, Kraków
- Ariel Ziółkowski, Łukasz Wieczorek, Sofitel Victoria, Warszawa
Lista Rezerwowych
- Konrad Kalęba, Krzysztof Szczerbiński, Q Hotel Plus, Restauracja Qualita, Kraków
- Dariusz Zajdlewicz, Kuba Stykiewicz, Restauracja Memo, Bydgoszcz