Przyjdź na targi FOOD-to-GO Chorzów i poznaj kulinarne nowości!
Opublikowano: 27-03-2012

Kebab, sushi, pizza? A może tradycyjne śląskie potrawy lub menu stworzone z wykorzystaniem ekologicznych produktów? – jeśli zastanawiają się Państwo nad profilem własnego lokalu lub chcieliby wprowadzić nowości i zmiany, to zapraszamy na targi FOOD-to-GO w Chorzowie! Podczas targów nie zabraknie nowości i inspiracji, a rozwiązania prezentowane podczas imprezy będzie można z powodzeniem wykorzystać we własnym lokalu!
18 i 19 kwietnia w Hali Kapelusz w Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku odbędą się targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO. Do udziału w wydarzeniu zapraszamy zarówno właścicieli restauracji, jak i punktów oferujących jedzenie na wynos czy przedstawicieli firm cateringowych. Ciekawa oferta produktów oraz pokazy i prezentacje pozwolą zapoznać się z nowościami z branży gastronomicznej. Swój udział w targach potwierdziły takie firmy jak m.in.: HRC Serwis Sp. z o.o., Henry Kruse Sp. z o.o., Mr Hamburger, Koliber sp.j., Firma Spyrzyński, Felix, Lamb Weston).
Oprócz prezentacji produktów na stoiskach wystawców oraz możliwości swobodnej rozmowy w dobrej atmosferze branżowych targów organizatorzy proponują wszystkim gościom udział w bezpłatnych seminariach learnShops™. Z myślą o poszukujących nowych inspiracji oraz kulinarnych pasjonatach odbędą się m.in.:
- Pokaz przyrządzania sushi,
- Show barmańskie,
- Prezentacja ,, Przez żołądek do serca turysty, czyli tworzymy Szlak kulinarny województwa śląskiego’’ – Śląska Organizacja Turystyczna.
Dokładny harmonogram seminariów dostępny jest na stronie www.easyfairs.pl/ftg-chorzow2012
Aby uzyskać BEZPŁATNY WSTĘP na targi, warto już dziś ZAREJESTROWAĆ SIĘ ON-LINE. Na stronie internetowej www.easyfairs.pl znajdą Państwo wszystkie niezbędne informacje dotyczące targów.
Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO
Hala Kapelusz, WPKiW w Chorzowie, Aleja Różana 2
Środa, 18 kwietnia b.r.: 9:30 – 16:30
Czwartek, 19 kwietnia b.r.: 9:30 – 15:30