MADE FOR Restaurant – FAST GROWING
Opublikowano: 04-09-2025

Czy zauważyliście, że polska gastronomia wystrzeliła jakością, kreatywnością i ilością wspaniałych miejsc, nie tylko w dużych miastach, ale również Kołobrzegu, Gnieźnie, czy Rzeszowie? Czas to zbadać!
Już 18 listopada 2025 roku w Sopocie odbędzie się kolejna edycja konferencji gastronomicznej MADE FOR Restaurant – FAST GROWING. W ciągu dnia widzimy się w Radisson Blu Hotel, Sopot, a wieczorne After Party zawita do pięknej restauracji L’Entre Villes.
Gościem specjalnym wydarzenia będzie brytyjski naukowiec, profesor Charles Spence, autor „Gastrofizyki” oraz najnowszej publikacji „Digital Dining”.
Podczas konferencji przewidziana jest premiera trzeciej edycji Badania i Raportu MADE FOR RESTAURANT o stanie polskiej gastronomii, która ma ułatwić przedsiębiorcom działania w branży HORECA w 2026 roku. Partnerem konferencji jest Miasto Sopot.
Co Cię czeka?
-
“Złote merytoryczne strzały dla dochodowych restauracji”, w tym wykład profesora Charlesa Spence’a – światowej sławy naukowca z Oxfordu w dziedzinie gastronomii
-
SHOW KULINARNE “Internal Power” i tworzenie menu z uwzględnienem trzech dyscyplin: gastrofizyki, digitalizacji, psychologii
-
Premiera Badania i Raportu MADE FOR Restaurant z liczbowym gruntem do biznesowego sukcesu na rok 2026
-
FOR DATING – debaty przy okrągłych stołach w poszukiwaniu niuansów INTERNAL POWER
-
Nominacje dla TOP 10 Restauratorów w kategorii Evergreen
-
DEGUSTACJE najlepszych szefów kuchni i restauracji w Polsce
-
Wyjątkowe After Party w restauracji L’Entre Villes
Chcemy mieć swój wkład w rozwój polskiej sceny gastro i dać restauracjom wiedzę budującą biznesowe bezpieczeństwo, dlatego właśnie wspólnie z instytutem ARC Rynek i Opinia kolejny raz badamy rynek i w czasie nadmorskiej edycji przygotowujemy premierę Badania i Raportu MADE FOR Restaurant 2025/2026, który pozwoli restauratorom działać na bazie oczekiwań i potrzeb zdeklarowanych przez 1000 gości polskich restauracji, których przepytamy.
Nie chcemy, aby czołowym restauratorom coś umknęło. To będzie refleksja nad możliwościami, jakie niesie Polska, jako szybko rozwijający się, nowoczesny kraj, który zaskakuje odwiedzających świetnym poziomem gastronomii oraz możliwościami biznesowymi. Przybliżymy zmiany pokoleniowe, szanse i bariery polityczne, gospodarcze, prawne oraz mentalne.
WARUNKI UCZESTNICTWA W KONFERENCJI
Dla właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych i firm cateringowych oraz akredytowanych mediów udział jest bezpłatny – obowiązuje wcześniejsza REJESTRACJA.
Dla producentów i dostawców dla branży HoReCa wydarzenie jest biletowane.
Liczba miejsc ograniczona – ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ!