Mistrzostwa Polski w podawaniu Baraniny – lista drużyn
Opublikowano: 24-07-2019
Lista drużyn zakwalifikowanych do XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny i Święto Baraniny 10 sierpnia 2019 Ustroń.
- Marta Podgórska, Agnieszka Osipowicz Hotel „Notera” Chojnice
- Patryk Domachowski, Łukasz Kukczyński Restauracja „L’Entre Villes” Sopot
- Kamil Tłuczek, Piotr Kuzdro „Grand Hotel Boutique” Rzeszów
- Dawid Konior, Kacper Sproski Restauracja „Pastamore” Bielsko Biała
- Kamil Kempa, Tomasz Ochocki Restauracja „Cucina Team” Poznań
- Piotr Wielgo, Jarosław Ciołek „Best Western Hotel Felix” Warszawa
- Dawid Jędrzejczyk, Tobiasz Nowak „Art.” Hotel Wrocław
- Mariusz Bobek, Kamil Wójtowicz Restauracja „Amarylis” Kraków
- Kajetan Buszewicz, Mikołaj Przybysz Restauracja Domu „Kitchen Friends” Poznań
Drużyna rezerwowa;
Daniel Ulanowski, Damian Domagała „Natura Spa Residence Bluebell” Siewierz
Zakwalifikowanym drużynom gratulujemy i życzymy końcowego sukcesu.
Do boju brać kucharska !!!