Projekt unijny „Patissier & Chocolatier – Mistrzowie Nauczycielom Zawodu”
Opublikowano: 09-07-2012

Projekt unijny „Patissier & Chocolatier – Mistrzowie Nauczycielom Zawodu” jest unikalną okazją by całkowicie bezpłatnie nabyć profesjonalne umiejętności związane z praktycznym funkcjonowaniem przedsiębiorstwa cukierniczego. Projekt adresowany jest do Nauczycieli i Nauczycielek Przedmiotów Zawodowych: Kucharz i pokrewne oraz Technik Technologii Żywności i pokrewne.

Praktyki odbywać się będą w młodym i nowoczesnym przedsiębiorstwie cukierniczym T.Deker Patissier & Chocolatier. Podczas trwania praktyk uczestniczki/cy zapoznają się z nowoczesnymi rozwiązaniami techniki stosowanymi w branży cukierniczej.
Nad doskonaleniem zawodowym będzie czuwać grono ekspertów na czele z Mistrzem Świata w cukiernictwie – Tomaszem Dekerem. Nasi specjaliści stworzyli unikany program praktyk, który jest dostosowany do potrzeb związanych z kształceniem zawodowym. Wyjątkowym rozwiązaniem zastosowanym w Projekcie, jest dostosowanie praktyk również do osobistego profilu zawodowego uczestnika/czki – opracowanego przez naszych ekspertów!
Zapewniamy całodniowe wyżywienie, noclegi w Gdańsku i Sopocie nieopodal morza, dzienniczek praktyk oraz profesjonalny strój roboczy (w tym jego dwukrotne pranie). Zwracamy wszelkie koszty dojazdów.
Po zakończeniu udziału w Projekcie uczestnicy otrzymają certyfikat poświadczający nabycie nowych umiejętności zawodowych.
Więcej informacji na stronie: www.udekerowani.pl
Ankieta aplikacyjna do pobrania na stronie: