Targi FOOD-to-GO – III edycja
Opublikowano: 10-11-2012
III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013 – To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu.
Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.
Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM.
Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć, jak chociażby ubiegłoroczne show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi, czy szkolenie z zakresu parzenia kawy.
Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl
Zakres branżowy Targów FOOD-to-GO:
- Urządzenia i wyposażenia dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu,
- Systemy dystrybucji przekąsek i napojów,
- Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos,
- Produkty i półprodukty spożywcze,
- Dodatki do dań,
- Maszyny vendingowe, produkty dla vendingu,
- Oprogramowanie dla gastronomii,
- Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii,
- Środki higieny i systemy utrzymania czystości.
Do odwiedzenia Targów FOOD-to-GO zachęcamy:
- Właścicieli i ajentów punktów gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, sushi barów, barów mlecznych,
- Dyrektorów zarządzających oraz przedstawicieli ds. zakupów sieci barów fast-food, restauracji fast casual, kafeterii, barów sałatkowych,
- Dyrektorów zarządzających lub przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”,
- Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmującym się gastronomią,
- Przedstawicieli dystrybutorów lub hurtowni gastronomicznych,
- Kierowników gastronomii w obiektach noclegowych oraz kucharzy.
Miejsce:
Godziny otwarcia:
Targi FOOD-to-GO – III edycja
Opublikowano: 10-11-2012
III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013 – To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu.
Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.
Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM.
Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć, jak chociażby ubiegłoroczne show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi, czy szkolenie z zakresu parzenia kawy.
Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl
Zakres branżowy Targów FOOD-to-GO:
- Urządzenia i wyposażenia dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu,
- Systemy dystrybucji przekąsek i napojów,
- Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos,
- Produkty i półprodukty spożywcze,
- Dodatki do dań,
- Maszyny vendingowe, produkty dla vendingu,
- Oprogramowanie dla gastronomii,
- Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii,
- Środki higieny i systemy utrzymania czystości.
Do odwiedzenia Targów FOOD-to-GO zachęcamy:
- Właścicieli i ajentów punktów gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, sushi barów, barów mlecznych,
- Dyrektorów zarządzających oraz przedstawicieli ds. zakupów sieci barów fast-food, restauracji fast casual, kafeterii, barów sałatkowych,
- Dyrektorów zarządzających lub przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”,
- Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmującym się gastronomią,
- Przedstawicieli dystrybutorów lub hurtowni gastronomicznych,
- Kierowników gastronomii w obiektach noclegowych oraz kucharzy.
Szczegóły na temat targów na stronie: http://www.easyfairs.com/pl
Miejsce:
Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AMBER EXPO
Ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk
Godziny otwarcia:
Wtorek, 5 lutego 2013 r.: 10.00 – 16:30
Środa, 6 lutego 2013 r.: 10.00 – 15:30