Trendy zdrowego odżywiania a realia życia codziennego
Opublikowano: 22-09-2009

23 września (środa) o godz. 14 Jarosław Uściński – szef kuchni Moonsfery zaprasza na interesującą dyskusję na portalu Wirtualnej Polski.
Ekologiczne produkty, zdrowe odżywianie to pojęcia, które stały się nierozłącznym elementem wielu programów telewizyjnych i publikacji prasowych.
Mogłoby się wydawać, że trend ten na stałe zagościł
w codziennym menu przeciętnego Polaka. Dlaczego jednak tak nie jest?
Jakie produkty i potrawy rzeczywiście zasługują na miano zdrowych, ekologicznych?
Na co powinniśmy położyć szczególną wagę przy ich kupnie?
W jaki sposób przyrządzić bogate w składniki odżywcze i witaminy potrawy?
Czym "karmić" dzieci i młodzież?
Na liczne pytania i żywą dyskusję czeka na was Jarosław Uściński – szef kuchni restauracji Moonsfera w Warszawie oraz wiceprezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.