Unifreeze Culinary Cup 2012 -lista ekip
Opublikowano: 30-03-2012

Jarmark Tumski to impreza plenerowa, kolekcjonerska, kulturalna, artystyczna, rozrywkowa organizowana od 2009 roku w Płocku w głównych pasażach Starego Miasta przez Stowarzyszenie Przyjaciół Muzeum Mazowieckiego w Płocku i Muzeum Mazowieckie w Płocku.
W imieniu organizatorów informuję, że w związku z niedotrzymaniem warunków regulaminowych (Regulamin punkt 3.8),
a mianowicie nienadesłanie listy towarowej w wymaganym terminie tj. do 15 maja 2012 roku,
Kapituła Konkursu postanowiła co następuje :
Ekipy kucharskie zabezpieczają we własnym zakresie !!!
- FILET Z SANDACZA ZE SKÓRĄ
- KREWETKI
- PIERŚ Z GĘSI ZE SKÓRĄ
- KASZA
Organizator zabezpiecza dla każdej ekipy :
- SZPINAK MROŻONY LIŚCIE „UNIFREEZE” 500gr
- OWOCE FIRMY „UNIFREEZE” 500gr (do wyboru:malina,truskawka,
wiśnie,śliwka,porzeczka czerwona czarna)
Konkurs skierowany jest do kucharzy profesjonalnych. Celem konkursu jest propagowanie i pogłębianie wiedzy o kuchni polskiej jak również odkrywanie i promowanie talentów sztuki kulinarnej. W konkursie uczestniczyć może do 12 dwuosobowych ekip kucharskich składających się z profesjonalnych kucharzy. Kucharze tworzący team powinni pracować w tej samej firmie.
Konkurs składa się z dwóch etapów:
I etap – kwalifikacje nadsyłanie zgłoszeń zgodnie z wymogami organizatorów
II etap – konkurs kulinarny
Przedmiotem Konkursu jest :
PRZEKĄSKA ZIMNA lub GORĄCA
Filet z sandacza ze skórą + krewetki 16/20 + szpinak mrożony liście Firmy „Unifreeze”
DANIE GŁÓWNE
Pierś gęsi ze skórą + kasza + dowolne owoce mrożone Firmy „Unifreeze”
LISTA EKIP KUCHARSKICH ZAKWALIFIKOWANYCH DO KONKURSU:
– Paweł Schulz i Daniel Kruszyński
BYDGOSZCZ – Villa Calvados
– Marta Kloc i Grzegorz Bartoszek
RZESZÓW – Hotel Ambasadorski
– Grzegorz Rytelewski i Hubert Woźnica
WARSZAWA – Chłopaki z Kamienicy
– Rafał Zgajewski i Mikołaj Jaworski
WARSZAWA – Hotel Puławska Residence
– Tomasz Wereszyński i Przemysław Wierkiewicz
PŁOCK – Hotel Herman – Restauracjal Książęca
– Tomasz Nurczyński i Radosław Porycki
WARSZAWA – Vendi Culinary Team
Tu znajdziesz : Regulamin Konkursu
Tu znajdziesz : Formularz zgłoszeniowy
Szczegółowe informacje dotyczące Konkursu podane zostaną do publicznej wiadomości w późniejszym terminie.
W sprawach merytorycznych i technicznych prosimy o kontakt z Piotrem Szczygielskim na adres szczygielski.piotr@interia.pl
Wszystkich chętnych do udziału i współpracy serdecznie zapraszamy
W imieniu Kapituły Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „ Unifreeze Culinary Cup „
Piotr Szczygielski