Unifreeze Culinary Cup 2012 -lista ekip

Opublikowano: 30-03-2012

Jarmark Tumski to impreza plenerowa, kolekcjonerska, kulturalna, artystyczna, rozrywkowa organizowana od 2009 roku w Płocku w głównych pasażach Starego Miasta przez Stowarzyszenie Przyjaciół Muzeum Mazowieckiego w Płocku i Muzeum Mazowieckie w Płocku.

Jarmark

 


W imieniu organizatorów informuję, że w związku z niedotrzymaniem warunków regulaminowych (Regulamin punkt 3.8), 
a mianowicie nienadesłanie listy towarowej w wymaganym terminie tj.
do 15 maja 2012 roku
Kapituła Konkursu
postanowiła co następuje :

Ekipy kucharskie zabezpieczają we własnym zakresie !!!

  • FILET Z SANDACZA ZE SKÓRĄ
  • KREWETKI
  • PIERŚ Z GĘSI ZE SKÓRĄ
  • KASZA 

Organizator zabezpiecza dla każdej ekipy :

  • SZPINAK MROŻONY LIŚCIE „UNIFREEZE” 500gr
  • OWOCE FIRMY „UNIFREEZE” 500gr (do wyboru:malina,truskawka,wiśnie,śliwka,porzeczka czerwona czarna)

HARMONOGRAM do pobrania

Konkurs  skierowany  jest  do  kucharzy  profesjonalnych. Celem konkursu jest propagowanie i pogłębianie wiedzy o kuchni polskiej jak również odkrywanie i promowanie talentów sztuki kulinarnejW konkursie uczestniczyć może do 12 dwuosobowych ekip kucharskich składających się z profesjonalnych kucharzy. Kucharze tworzący team powinni pracować w tej samej firmie.

Konkurs składa się z dwóch etapów:
I etap – kwalifikacje nadsyłanie zgłoszeń zgodnie z wymogami organizatorów
II etap – konkurs kulinarny

Nazwa_konkursu unifreeze

Przedmiotem Konkursu jest :
PRZEKĄSKA  ZIMNA  lub  GORĄCA
Filet z sandacza ze skórą + krewetki 16/20 + szpinak mrożony liście Firmy „Unifreeze”
DANIE  GŁÓWNE
Pierś gęsi ze skórą + kasza + dowolne owoce mrożone Firmy „Unifreeze”

 

LISTA EKIP KUCHARSKICH ZAKWALIFIKOWANYCH DO KONKURSU:

–          Paweł Schulz i Daniel Kruszyński 

BYDGOSZCZ – Villa Calvados

–          Marta Kloc i Grzegorz Bartoszek 

RZESZÓW – Hotel Ambasadorski

–          Grzegorz Rytelewski i Hubert Woźnica 

WARSZAWA – Chłopaki z Kamienicy  

–          Rafał Zgajewski i Mikołaj Jaworski 

WARSZAWA – Hotel Puławska Residence

–          Tomasz Wereszyński i Przemysław Wierkiewicz 

PŁOCK – Hotel Herman – Restauracjal Książęca

–          Tomasz Nurczyński i Radosław Porycki 

WARSZAWA – Vendi Culinary Team

 

Logo_SPMM_CMYK

Tu znajdziesz : Regulamin Konkursu

Tu znajdziesz : Formularz zgłoszeniowy

Szczegółowe informacje dotyczące Konkursu podane zostaną do publicznej wiadomości w późniejszym terminie.
W sprawach merytorycznych i technicznych prosimy o kontakt z Piotrem Szczygielskim na adres szczygielski.piotr@interia.pl

Wszystkich chętnych do udziału i współpracy serdecznie zapraszamy
W imieniu Kapituły Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego  Unifreeze Culinary Cup
Piotr Szczygielski