V Dolnośląski Bal Gastronoma Anno Domini 2010
Opublikowano: 15-01-2010

Szefowie Kuchni przez cały rok tworzą wykwintne potrawy, którymi goście delektują sie podczas bankietów, przyjęć i rautów. Czasami jednak i oni – spontanicznie i w sposób zorganizowany ucztują, bawią się, balują. I właśnie dzięki spontaniczności oraz chęci integracji środowiska wrocławscy kucharze po raz piąty organizują dla siebie, przyjaciół oraz sponsorów Bal Dolnośląskiej Gastronomii.
Bal planowany jest na 200 osób, które będą sie bawiły przy muzyce na żywo (zespoły: Duo-Vip z Wrocławia i Pieszczochy z Jeleniej Góry) oraz delektować wymyślnymi potrawami kuchni polskiej, jak również międzynarodowej. Wśród zaproszonych gości znajdują sie znane osobowości ze świata kulinarnego. Bal poprowadzi Ewa Kakiet-Springer.
W trakcie wieczoru odbędą się wybory Królowej oraz Króla Balu. Maski weneckie są nieodzownym atrybutem stroju.
Liczymy bardzo na Państwa pomoc w rozpropagowaniu tej ciekawej inicjatywy, mającej na celu podkreślenie rangi zawodu KUCHARZA oraz integrację coraz liczniejszego grona wrocławskich Gastronomów. Koszt balu to 180 zł na osobę z pełnym pakietem.
Data: sobota, 30/01/2010, godz. 20:00
Miejsce: sala balowa "Concerto" w Hotelu Scandic
Rezerwacja i sprzedaż biletów: Jadwiga Juszko
tel. 607 056 707, 505 107 808
e-mail: jadwigajuszko1@nteria.pl