V Dolnośląski Bal Gastronoma Anno Domini 2010

Opublikowano: 15-01-2010

Szefowie Kuchni przez cały rok tworzą wykwintne potrawy, którymi goście delektują sie podczas bankietów, przyjęć i rautów. Czasami jednak i oni – spontanicznie i w sposób zorganizowany ucztują, bawią się, balują. I właśnie dzięki spontaniczności oraz chęci integracji środowiska wrocławscy kucharze po raz piąty organizują dla siebie, przyjaciół oraz sponsorów Bal Dolnośląskiej Gastronomii.

bal__gastronoma__2010.jpg

 

Bal planowany jest na 200 osób, które będą sie bawiły przy muzyce na żywo (zespoły: Duo-Vip z Wrocławia i Pieszczochy z  Jeleniej Góry) oraz delektować wymyślnymi potrawami kuchni polskiej, jak również międzynarodowej. Wśród zaproszonych gości znajdują sie znane osobowości ze świata kulinarnego. Bal poprowadzi Ewa Kakiet-Springer.

W trakcie wieczoru odbędą się wybory Królowej oraz Króla Balu. Maski weneckie są nieodzownym atrybutem stroju.

Liczymy bardzo na Państwa pomoc w rozpropagowaniu tej ciekawej inicjatywy, mającej na celu podkreślenie rangi zawodu KUCHARZA oraz integrację coraz liczniejszego grona wrocławskich Gastronomów. Koszt balu to 180 zł na osobę z pełnym pakietem.

Data: sobota, 30/01/2010, godz. 20:00

Miejsce: sala balowa "Concerto" w Hotelu Scandic

Rezerwacja i sprzedaż biletów: Jadwiga Juszko

tel. 607 056 707, 505 107 808

e-mail: jadwigajuszko1@nteria.pl