Wieczór winiarzy z Bouchard Finlayson w nowej sali restauracji Parmizzano’s
Opublikowano: 14-09-2010


W restauracji Parmizzano’s w warszawskim hotelu Marriott, obędzie się degustacja win z Winiarni Bouchard Finlayson w Hermanus. Produkowane przez nią wina ze szczepu Pinot Noir są przez wielu koneserów uznawane za najlepsze w regionie Południowej Afryki. Ten wieczór będzie przede wszystkim wyjątkową okazją do spróbowania nagradzanego na świecie Galpin Peak Pinot Noir. Spotkanie poprowadzi Karen Davison z Bouchard Finlayson.
Degustacja odbędzie się w środę, 15 września o godzinie 19:00. Liczba miejsc jest ograniczona do 50. Koszt degustacji oraz przekąsek to 95 zł od osoby. Każde cztery osoby, które będą chciały zostać na kolacji w Parmizzano’s, otrzymają darmową butelkę wina Blanc de Mer z Bouchard Finlayson.