Wine & Food Open Day, czyli wariacje smaków na wrześniowym festiwalu kulinarnym
Opublikowano: 03-06-2012

Festiwal organizowany corocznie przez Noble Concierge będzie miał ponownie swoje dzienne oblicze. 23 września to dzień otwarty dla wszystkich, którzy zechcą pozostać w letniej ogrodowej atmosferze ucztowania zanim na dobre rozpocznie się jesień.
W namiocie o powierzchni 4 000 m kw. na Torze Wyścigów Konnych w Warszawie odbędzie się Wine & Food Open Day z Centrum Wina. Powstaną w nim stanowiska restauracyjne, z których kuchnie serwować będą degustacyjne porcje swoich specjałów. Organizatorzy do końca czerwca wyłonią najciekawsze ich zdaniem miejsca z gastronomicznej mapy Polski, które zaprezentują swoje menu podczas festiwalu. Restauratorzy wciąż mogą zgłaszać swoje kandydatury.
Na gości Wine & Food Open Day czekają liczne atrakcje, między innymi gotowanie z uznanymi szefami kuchni, degustacje wyśmienitych win (ponad 300 gatunków), warsztaty sommelierskie i animacje.
Więcej informacji na stronie: wineandfoodopenday.pl
Kontakt dla restauratorów: aleksandra.mizinska@nobleconcierge.pl