X Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej
Opublikowano: 18-11-2011

Z wielką przyjemnością informujemy, iż firma PERNOD-RICARD POLSKA wraz z marką MARTELL oraz GRUPA ANDERS rozpoczęły przygotowania do organizacji wyjątkowego wydarzenia JUBILEUSZOWEGO X OGÓLNOPOLSKIEGO KONKURSU MŁODYCH TALENTÓW SZTUKI KULINARNEJ L’ART DE LA CUSINE MARTELL
Nasz XIV-wieczny Zamek krzyżacki to miejsce z ogromną tradycją, także kulinarną. Dawna siedziba Komtura, w której rycerze zakonni jadali zwierzynę i ryby z okolicznych jezior i lasów, dziś także słynie z rozmaitości smaków i aromatów.
Wielkim zaszczytem i honorem będzie zatem dla nas przyjęcie wspaniałych Gości w murach tego niezwykłego miejsca w dniach 09-11.03.2012 r.
W PROGRAMIE M.IN:
09.03.2012 R.
* ODPRAWA UCZESTNIKÓW
* EKSYTUJĄCY WIECZÓR W ZAMKOWYM KASYNIE
10.03.2012 R.
* KONKURS KULINARNY NA ZAMKOWYM DZIEDZIŃCU
* PREZENTACJE SPONSORSKIE
* WARSZTATY KULINARNE
* JUBILEUSZOWA GALA NA X-LECIE KONKURSU
Wszystkich zainteresowanych otrzymywaniem bieżących informacji prosimy o kontakt mailowy : barbara.pawliczuk@zamekryn.pl; d.strucinski@hotelanders.pl