Żywność tradycyjna i kuchnie narodowe

Opublikowano: 17-10-2012

Dyrekcja Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich  ma przyjemność zaprosić na konferencję

ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY

Żywność tradycyjna i kuchnie narodowe

nauczycieli przygotowujących uczniów do Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności oraz wszystkich którzy chcą wziąć udział w formie doskonalenia zawodowego, która odbędzie się przy ulicy Majdańskiej 30/36 w Warszawie, w dniu 28 listopada 2012r. o godz. 900.

logo_szkoly

 

W programie konferencji przewidziane są wykłady na następujące tematy:

  1. Tradycyjne produkty żywnościowe.
  2. Kuchnia japońska – przedstawicielka kuchni dalekiego wschodu.
  3. Pokaz kuchni polskiej.
  4. Dawne książki kucharskie. W poszukiwaniu polskiej tradycji kulinarnej.
  5. Zasady koszerności i tradycyjna kuchnia żydowska.

Uprzejmie prosimy o potwierdzenie przybycia w terminie do dnia 05.11.2012 roku, tel./fax. (0 22) 810 04 89, 0 603 459 415 – Urszula Augustyniak lub na adres e-mail: info@zsgh.edu.pl.

Udział w konferencji jest bezpłatny, dojazd na koszt własny.

Miło nam będzie jeżeli zechcą zaszczycić nas Państwo swoją obecnością.

W imieniu ZSGH serdecznie zapraszam,

Anna Chylińska

Dyrektor Szkoły