Zakwalifikowane Ekipy !
Opublikowano: 11-07-2018
Waldemar Hołówka & Wojciech Harapkiewicz – Fundacja Klubu Szefów Kuchni oraz Ryszard Tomaszewski – Właściciel Kompleksu Dworzysko – Restauracja Babinicz
21.07.2018 roku zapraszają do Dworzyska w Szczawnie – Zdroju gdzie odbędzie się IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej IV Edycja Dań Dworskiej Kuchni Myśliwskiej.
Zakwalifikowane Ekipy do startu w IV Międzynarodowym Festiwalu Kuchni Dworskiej IV Edycja Dań Dworskiej Kuchni Myśliwskiej, Szczawno Zdrój 21 lipiec 2018
- Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski – Restauracja „Nifty no. 20” Hotel Puro -Poznań
- Grzegorz Misina, Robert Jagła – Emalia Zabłocie -Kraków
- Paweł Kubera , Kajetan Świokła -Hotel DeSilva Premium – Poznań
- Łukasz Grabowski, Michał Bielecki -Restauracja Wzorcownia by Wiesław Bober -Hotel Fabryka Wełny **** – Pabianice
- Eugeniusz Korolov, Andrzej Lysenko -Hotel Mansor, Ząbki
- Rafał Stegnicki, Krystian Świderek – Hotel Natura Mazur Warchały
- Paweł Gałecki , Łukasz Boreczek – Hotel Restauracja „Piano” Lublin
- Artur Szwacki , Miłosz Pluta – IBB HOTEL ANDERSIA , RESTAURACJA FLAVORIA – Poznań
- Wiktor Wielgus , Daniel Bereziak – Nicolaus Toruń Hotel
- Waldemar Trzciołek , Mateusz Serwa – Ostoja Chobienice Rządcówka
- Tomasz Sowiński, Marin Kowalski – Restauracja Pasja Gorzów Wlkp
Do pobrania Program Festiwalu