Bufetowo-lodowe zaskoczenie
Opublikowano: 24-10-2019
Stół lodowy lub inaczej tajemniczo brzmiący ICE TABLE jest absolutną nowością na polskim rynku gastronomicznym.
Co to takiego?
Stabilny stół, którego blat stanowi wyposażona w odpływ, czarna, 10 centymetrowej głębokości wanna. Praktycznej wielkości stół (120 x 60 x 82 cm) wypożyczyć można osobno (z baniakiem na ściekającą wodę) lub z elementami dodatkowymi. Jeżeli powierzchnia stołu wydaje się za duża, wystarczy dobrać idealnie do niej psujące kuwety lub podstawki. Dodatki te sprawią, że stół zyska na funkcjonalności, a jednocześnie na atrakcyjności. ICE TABLE ubrany w czarny, matowy skerting, wypełniony różnej wielkości lodem, finezyjnym finger food, butelkami szampana i owocami morza, lub świeżo wyciskanym sokiem owocowym, to efekt wow gwarantowany.
Gdzie można znaleźć stoły lodowe? Podobnie jak większość gastro nowinek, znajdziemy je w ofercie Wypożyczalni Gastro Magic Service (www.gastrowypozyczalnia.pl)