Wrześniowy numer „Food Service”,
jest pierwszym od 9 lat wydaniem w zupełnie nowej szacie graficznej.
Zmiana wyglądu makiety przyszła naturalnie. Zmieniona makieta jest wyjściem naprzeciw wszystkim tym, którzy oczekiwali od nas jeszcze więcej.
Mamy nadzieję, że odświeżony wygląd magazynu sprosta oczekiwaniom.
Layout pisma pozwala teraz na lepszą identyfikację treści i umożliwia szybkie odnalezienie stałych rubryk i działów. Informacje lifestyle’owe, takie jak: recenzje książek,
zapowiedzi wydarzeń kulinarnych, wywiady z ciekawymi osobami oraz opisy nowych lokali
czy trendów znalazły się w dziale Aperitif.
Barmani, sommelierzy, bariści i wszyscy zainteresowani kategorią szeroko pojętych napojów otrzymali sekcję Przy Barze.
Aktualności branżowe, wywiady z szefami kuchni i menedżerami restauracji,
a także kompendium wiedzy o zarządzaniu, marketingu i sztuce obsługi gości połączyła część zatytułowana Branża.
Ostatni dział – Dostawa – dotyczy nowości rynkowych, profesjonalnych produktów,
sprzętów i wyposażenia.
W magazynie znalazło się więcej elementów rysunkowych oraz atrakcyjnych wizualnie zdjęć. Cały layout został zaś urozmaicony pastelowymi kolorami i różnorodnymi elementami graficznymi.
|