Caviaroli- płynna 100% naturalna oliwa extra virgin w kapsułkach!

Opublikowano: 09-03-2012

W roku 2008 geniusz kuchni molekularnej i właściciel wielokrotnie uznawanej za najlepszą na świecie restauracji elBulli, Ferran Adria stworzył po raz pierwszy kawior z oliwy extra virgin. Wykonany w małych ilościach produkt był nowością, a jego wyprodukowanie było prawie niemożliwe. Po ponad dwóch latach badań i pracy w końcu powstał genialny produkt kuchni molekularnej dostępny dla każdego. CAVIAROLI – płynna 100% naturalna oliwa extra virgin w kapsułkach.

caviarali001

 

 

CAVIAROLI – jedyny taki produkt na świecie, opatentowany kawior z oliwy extra virgin. Caviaroli zostało wyprodukowane przy użyciu nowoczesnej technologii kuchni molekularnej, dzięki czemu oliwa wewnątrz ultra cienkiej otoczki żelatynowej pozostaje w 100% naturalna. Caviaroli smakuje i pachnie jak najlepsza oliwa extra virgin, ale wyglądem przypomina kawior.

Caviaroli jest oferowane w szklanych przezroczystych słoikach o pojemności 200gr. Jeden słoik ma wydajność około 200 porcji. Termin przydatności do spożycia Caviaroli wynosi 12 miesięcy, czyli dokładnie tyle samo co termin przydatności oliwy extra virgin. Caviaroli należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu zacienionym.

caviarali2001