Gotowanie jest wyzwaniem
Opublikowano: 30-10-2013

Tomasz Jakubiak: Moja kuchnia jest przede wszystkim: smaczna, prosta i przaśna!
Jaka kuchnia jest najbliższa Pana sercu i dlaczego?
Jakiego składnika nie może zabraknąć u Pana w kuchni?
TJ: Szczypty pasji, miłości i pożądania do tego, co się gotuje.
A tak trochę bardziej poważnie, to nie wyobrażam sobie kuchni bez warzyw! Oczywiście jestem mięsożercą w pełnej krasie, ale jestem w stanie odmówić sobie tej przyjemności raz na jakiś czas. Nie wyobrażam sobie natomiast ani jednego dnia bez warzyw! Jestem uzależniony od sałaty, pomidorów, ziemniaków, kapusty czy buraków. Tak, bez tego nie wchodzę do kuchni i nie siadam do stołu.
więcej na stronie: http://www.dolcevitamagazyn.pl/strona/kuchnia/tomasz_jakubiak_gotowanie_jest_wyzwaniem
aut. Agnieszka Wysocka