Hotel Focus w najlepszym smaku?
Opublikowano: 12-05-2010


W ramach działań polepszających dotychczasowe usługi znacząco zmieniona została karta dań dostępna w Restauracjach hoteli w Łodzi i Szczecinie.
Po cieszącej się ogromną popularnością „kanapce i kawie na drogę”, czas na specjalnie wybrane regionalne rarytasy w nowej karcie dań Hoteli Focus.
Przeprowadzone badania satysfakcji Gości, dowiodły iż podróżujący zarówno służbowo jak i prywatnie, oczekują w ofercie gastronomicznej – bardziej niż kiedykolwiek – potraw regionalnych, ponieważ bardzo często nie mają dużo czasu, by bliżej poznać tradycję kulinarną danego regionu.
„Dzięki znajomości oczekiwań naszych Gości, nasi eksperci do spraw gastronomii wspólnie z Szefami Kuchni stworzyli niepowtarzalne potrawy oparte na wybranych, najlepszych produktach danego regionu” –tłumaczy Piotr Fortuna, Dyrektor Operacyjny Sieci Hoteli Focus.
Oprócz wspólnych dla całej sieci dań standardowych oraz potraw sezonowych, nowe dania regionalne dopełniają ofertę gastronomiczną, którą doceniają Goście.
„Zależy nam, aby nasi Goście zasmakowali potraw, z których słynie region, w którym znajduje się nasz Hotel. Oprócz Gościnności, polska kultura słynie również z doskonałej kuchni, warto to przypomnieć i promować. Pragniemy aby podczas pobytu w naszym hotelu poznali bliżej polskie regionalne potrawy w nowych oryginalnych aranżacjach. Jestem przekonany, że nowa karta dań oczaruje każdego” – mówi Rafał Jerzy, Właściciel Sieci Hoteli Focus.
W nowym wiosenno – letnim menu nie zabraknie koloru, witamin i oryginalności na najwyższym poziomie, a to wszystko w przystępnych cenach.
Jest wiele powodów by wybrać Hotel Focus, nowe menu jest jednym z nich.
Nowa menu dostępne już maju w restauracji Hotelu Focus w Łodzi i Szczecinie.