Konkurs „l’Art de la cuisine Martell” 2011 – lista zakwalifikowanych drużyn!

Opublikowano: 17-02-2011

martell.jpgmartell001.jpg maertell005.jpg
Szanowni Państwo  miło nam przekazać  komunikat w sprawie wyników kwalifikacji do IX Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej  l’Art de la cuisine Martell 2011,

który odbędzie się w dniach 04-06 marca 2011 roku w Hotelu ZAMEK RYN w Rynie 

Lista drużyn zakwalifikowanych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2011 przedstawia się następująco:

1.    Unity Line” Polonia” – Szczecin                                     Kamil Wójciak, Łukasz Wojtkiewicz   

2.    Hotel Sheraton – Warszawa                                           Kamil Jabłoński, Mateusz Małecki

3.    Studio Kulinarne Roberta Sowy – Warszawa              Robert Wojnarowski, Sebastian Jakimiak

4.    Hotel „Bryza”- Jurata                                                       Grzegorz Konkol, Robert Dąbrowski

5.    Royal Starman Bristol – Warszawa                              Mariusz Banaśkiewicz, Michał Pytka

6.    Hotel HP Park – Olsztyn                                                  Bartosz Juszko, Wojciech Trunkiewicz

7.    Artom – Bydgoszcz                                                          Adam Kowalewski, Tomasz Kazimierski

8.    Hotel Akademia – Wrocław                                           Maciej Korsan, Jassin Aithaddou

9.    Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie – Warszawa  Tomasz Szczypiński, Maciej Prot

10.    Restauracja Ancora – Kraków                                   Matusz Turaj, Łukasz Cichy

11.    Restauracja Plater – Warszawa                              Paweł Kalbarczyk, Tomasz Kłopotowski

12.    Hotel Atrium – Warszawa                                           Sebastian Kornacki, Marcin Andryszczyk

13.    Hotel Kazimierz****– Kazimierz Dolny                    Kamil Raczyński, Marek Flisiński

14.    Dudkiewicz – Dutkiewicz S.C.- Łódź – Restauracja „Revello” Łukasz Czapiewski, Maciej Siąkowski

15.    "Art-Dom" Sp.j. Restauracja "Jan"- Bełchatów         Przemysław Wiloch, Piotr Krogulec

16.    Zamek „Dubiecko” – Dubiecko                                 Krzysztof Bobola, Maciej Undziakiewicz

A oto lista zgłoszonych zespołów do Konkursu:

Lista  drużyn zgłoszonych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2011

1.Rybhand Trzcielińscy – Jarocin
2.Novotel Centrum – Warszawa
3.Hotel Park „Park Plaza” – Wrocław
4.Unity Line” Polonia” –Świnoujście
5.Hotel Sheraton – Warszawa
6.Studio Kulinarne Roberta Sowy – Warszawa
7.Hotel „Bryza”- Jurata
8.Restauracja „ Godding” – Sopot
9.Restauracja „Kuchnia Polki” – Poznań
10.Hotel „Verde Montana” – Kudowa – Zdrój
11.Restauracja „Zen Jazz Bistro” – Warszawa
12.Royal Starman Bristol – Warszawa
13.Restauracja „Jak Pragnę Wina” – Łódź
14.Hotel „Mazurkas” Ożarów Mazowiecki
15.Novotel Centrum – Warszawa
16.Hotel „ Habenda” – Budzyń
17.Park Hotel – Szczecin
18.Hotel HP Park – Olsztyn
19.Artom – Bydgoszcz
20.Hotel Akademia – Wrocław
21.Restauracja Wilano – Warszawa
22.Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie – Warszawa
23.Restauracja Ancora – Kraków
24.Hotel Azzun Orient SPA &Wellenes – Kromerowo
25.Restauracja Astoria – Częstochowa
26.Restauracja Plater – Warszawa
27.Hotel Atrium – Warszawa
28.Hotel Fado – Gorzów Wielkopolski
29.Hotel Kazimierz****– Kazimierz Dolny
30.Dudkiewicz – Dutkiewicz S.C.- Łódź – Restauracja „Revello” – Łódź
31.Sinnet – Warszawa
32.Hotel Sofitel – Wrocław
33.Hotel „Ambasador” – Rzeszów 
34.Restauracja „Moonsfera” – Warszawa 
35.Restauracja – Bistro „Pod 5” – Gniezno
36."Art-Dom" Sp.j. Restauracja "Jan"- Bełchatów 
37.Zamek „Dubiecko” – Dubiecko
38.La Vende Sp. z o.o.– Łódź 
martell_2011_sponsorzy.jpg