Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś – VI edycja za nami

Opublikowano: 10-06-2014

W dniu 31 maja 2014 roku na podzamczu Hotelu Zamek Pułtusk*** – „Dom Polonii” odbyła się VI edycja Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”.

KuchniaPolska

Inicjatorem Konkursu jest Stefan Birek – szefa kuchni Hotelu Lord, któremu przyświeca idea propagowania i pogłębiania wiedzy z zakresu polskiej kuchni, połączenia tradycji z nowoczesnością, a także promowanie producentów i dystrybutorów polskiej żywności.

 

Współorganizatorem Konkursu jest Hotel Zamek Pułtusk*** Stowarzyszenie „Wspólnota Polska” – „Dom Polonii”. Patronat honorowy nad Konkursem odjął Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Wsparcie merytoryczne – Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.

pultusk1

pultusk2

pultusk3

pultusk4

pultusk5

pultusk6

pultusk7

pultusk8

pultusk9

pultusk10

pultusk11

pultusk12

pultusk13

pultusk14

pultusk15

pultusk16