Lista uczestników – l’Art de la cuisine Martell 2014

Opublikowano: 10-01-2014

Z wielką przyjemnością informujemy, iż firma PERNOD-RICARD POLSKA wraz z marką MARTELL oraz GRUPĄ ANDERS rozpoczęły przygotowania do organizacji wyjątkowego wydarzenia XII OGÓLNOPOLSKIEGO KONKURSU MŁODYCH TALENTÓW SZTUKI KULINARNEJ L’ART DE LA CUISINE MARTELL
martell.logo

Lista Uczestników zakwalifikowanych do konkursu

„l’Art de la cuisine Martell” 2014

                                                          

1.                  Tomasz Moczkowski i Kamil Wierzbowski –  Restauracja Concept 13 – Warszawa

2.                  Yassin Aithaddou i Kalandyk Michał –  Radisson Blu Hotel- Wrocław

3.                  Bartłomiej Witkowski i Kamil Werewka – Copernikus Hotel- Toruń

4.                  Saguła Sławomir i Łukasz Pawlikowski – Hotel Zbójnicówka – Bukowina Tatrzańska

5.                  Łukasz Jasiński i Piotr Czrnynoga – Wodna wieża – Pszczyna

6.                  Przemysław Gryz i Łukasz Ziętek – Restauracja Amber Room – Warszawa

7.                  Daniel Olas i Karolina Wiśniewska – Hotel Zdrojowy PRO VITA – Kołobrzeg

8.                  Dominik Ulko i Mateusz Jarosławski – Haston City Hotel – Wrocław

9.                  Sylwia Dorotkiewicz i Adrian Depta – Restauracja Biała Róża – Kraków

10.             Kamil Raczyński i Adam Ludwiński – Restauracja Aruana – Serock

11.             Mateusz Gazda i Patryk Stępiński – Hotel BoniFaCio SPA & Sport Resort – Kępa

12.             Adam Ronka i Bartosz Turowski – City Park Hotel & Residence – Poznań

13.             Wojciech Łatyszkiewicz i Marek Ciureja – Pałac Mierzęcin – Mierzęcin

14.             Łukasz Grzesik i Maciej Sienkiewicz – Restauracja Winnica – Zielona Góra

15.             Łukasz Płowski i Piotr Kuziela – Makro Cash and Carry Polska S.A. – Warszawa

16.             Marta Strózik i Łukasz Wojtas – HOTEL SPA DR IRENA ERIS Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. – Wysoka Wieś

Nasz XIV-wieczny Zamek krzyżacki to miejsce z ogromną tradycją, także kulinarną. Dawna siedziba Komtura, w której rycerze zakonni jadali zwierzynę i ryby z okolicznych jezior i lasów, dziś także słynie z rozmaitości smaków i aromatów. Wielkim zaszczytem i honorem będzie zatem dla nas przyjęcie wspaniałych Gości w murach tego niezwykłego miejsca w dniach 28.02 – 02.03.2014 r.

W PROGRAMIE M.IN:
28.02.2014 R.
* ODRAWA UCZESTNIKÓW
* EKSCYTUJĄCY WIECZÓR W PODZIEMIACH
01.03.2014 R.
* KONKURS KULINARNY NA ZAMKOWYM DZIEDZIŃCU
* PREZENTACJE SPONSORSKIE
* WARSZTATY KULINARNE
* GALA NA ZAKOŃCZENIE KONKURSU

Z wielką przyjemnością informujemy, iż firma PERNOD-RICARD POLSKA wraz z markąMARTELL oraz GRUPĄ ANDERS rozpoczęły przygotowania do organizacji 

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY do pobrania

REGULAMIN do pobrania

 

belka_l_art_de_la_cuisine