Niepowtarzalne pokazy ?OSSKiC i Partnerzy? na targach EuroGastro 2010
Opublikowano: 24-03-2010

O godz. 11 na targach EuroGastro 2010 w Warszawie rozpoczęły się pokazy „OSSKiC i Partnerzy” zorganizowane przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Kucharze zrzeszeni w OSSKiC z różnych regionów Polski wraz z uczniami warszawskich szkół gastronomicznych na 10 stoiskach przeprowadzili pokazy produktów firm partnerskich.
Jednocześnie wraz z pokazami przeprowadzono liczne degustacje.
Podczas prezentacji można było zobaczyć jak pracują najlepsi kucharze w Polsce.
Znani szefowie kuchni wraz z młodszymi podopiecznymi przygotowali:
– marynowanego łososia na ciepłym placku z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem
– koszyk przekąsek (panierowana cebula i ser)
– stek z rostbefu i antrykotu z ziemniaczanym gratin i grillowanymi warzywami
– sernik z sosem waniliowym i karmelem
Newsgastro.pl podejrzało mistrzów kuchni przy pracy. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.
Gdy pierwszy dzień targów dobiegł końca okazało się, że dla Szanownego Zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni dzień się jeszcze nie skończył. Zarząd OSSKiC zaprosił wszystkich swoich Partnerów z targów na After Party do restauracji Moonsfera, która przygotowała ekskluzywny bufet.
Podczas wieczornego spotkania zostały wręczone okazjonalne dyplomy, będące symbolicznym podziękowaniem za pomoc w organizacji stoiska podczas targów EuroGastro 2010.
Niepowtarzalne pokazy ?OSSKiC i Partnerzy? na targach Eurogastro 2010
Opublikowano: 24-03-2010
O godz. 11 na targach Eurogastro 2010 w Warszawie rozpoczęły się pokazy „OSSKiC i Partnerzy” zorganizowane przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Kucharze zrzeszeni w OSSKiC z różnych regionów Polski wraz z uczniami warszawskich szkół gastronomicznych na 10 stoiskach przeprowadzili pokazy produktów firm partnerskich.
Jednocześnie wraz z pokazami przeprowadzono liczne degustacje.
Podczas prezentacji można było zobaczyć jak pracują najlepsi kucharze w Polsce.
Znani szefowie kuchni wraz z młodszymi podopiecznymi przygotowali:
– marynowanego łososia na ciepłym placku z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem
– koszyk przekąsek (panierowana cebula i ser)
– stek z rostbefu i antrykotu z ziemniaczanym gratin i grillowanymi warzywami
– sernik z sosem waniliowym i karmelem