No i stało się!!! We środę, 14. marca w Warszawie została otwarta nowa hiszpańska restauracja. W samym sercu stolicy, na rogu Placu Trzech Krzyży i ulicy Brackiej znajduje się kameralny lokal z otwartą kuchnią.
To tak, jakby z warszawskiej ulicy przenieść się od razu do Madrytu. Nadzieja i nieśmiałość oraz wiele innych emocji towarzyszyło przygotowaniom do otwarcia i tylko ten to wie, kto przeżył podobne doświadczenie. Ale najważniejsza była miłość do kuchnii hiszpańskiej, która przyświecała założycielom tego miejsca. A teraz od poniedziałku do niedzieli, siedem dni w tygodniu załoga z „Ole Tapas Steak Restaurant” czeka na Gości.
Zespół polsko-hiszpańskich kucharzy i kelnerów rywalizuje próbując znaleźć nić porozumienia pomiędzy tradycyjną kuchnią Hiszpanii, a europejskimi wpływami. W zaciszu klimatycznego wnętrza każdy z Gości znajdzie coś dla siebie. Zarówno wytrawny miłośnik i znawca kuchni Półwyspu Iberyjskiego, jak i spragniony nowinek kulinarnych amator dobrego jedzenia. Szeroka gama win z Hiszpanii, Francji i Włoch nie pozostawi nikogo obojętnym i bedzie nie tylko uzupełnieniem posiłku, ale może też być sposobem na rozpoczęcie miłego popołudnia.
Wyjątkowe rarytasy takie jak: foie gras, szynka iberyjska od Joselito, czy steki z wołowiny KOBE Style, na stałe goszczą w karcie dań. A ta jest obszerna ponad miarę. Z początku kusząc kolorowymi przekąskami, potem zapraszając na coś bardziej treściwego, by zakończyć posiłek słodkim deserem, deską serów lub pyszną kawą Carajillo, która już podbija Warszawę. Zapraszamy!!!
Gorąco polecam Mikołaj Hęciak!
Ole Tapas Steak Restaurant zaprasza!
Opublikowano: 02-04-2012
No i stało się!!! We środę, 14. marca w Warszawie została otwarta nowa hiszpańska restauracja. W samym sercu stolicy, na rogu Placu Trzech Krzyży i ulicy Brackiej znajduje się kameralny lokal z otwartą kuchnią.
To tak, jakby z warszawskiej ulicy przenieść się od razu do Madrytu. Nadzieja i nieśmiałość oraz wiele innych emocji towarzyszyło przygotowaniom do otwarcia i tylko ten to wie, kto przeżył podobne doświadczenie. Ale najważniejsza była miłość do kuchnii hiszpańskiej, która przyświecała założycielom tego miejsca. A teraz od poniedziałku do niedzieli, siedem dni w tygodniu załoga z „Ole Tapas Steak Restaurant” czeka na Gości.
Zespół polsko-hiszpańskich kucharzy i kelnerów rywalizuje próbując znaleźć nić porozumienia pomiędzy tradycyjną kuchnią Hiszpanii, a europejskimi wpływami. W zaciszu klimatycznego wnętrza każdy z Gości znajdzie coś dla siebie. Zarówno wytrawny miłośnik i znawca kuchni Półwyspu Iberyjskiego, jak i spragniony nowinek kulinarnych amator dobrego jedzenia. Szeroka gama win z Hiszpanii, Francji i Włoch nie pozostawi nikogo obojętnym i bedzie nie tylko uzupełnieniem posiłku, ale może też być sposobem na rozpoczęcie miłego popołudnia.
Wyjątkowe rarytasy takie jak: foie gras, szynka iberyjska od Joselito, czy steki z wołowiny KOBE Style, na stałe goszczą w karcie dań. A ta jest obszerna ponad miarę. Z początku kusząc kolorowymi przekąskami, potem zapraszając na coś bardziej treściwego, by zakończyć posiłek słodkim deserem, deską serów lub pyszną kawą Carajillo, która już podbija Warszawę. Zapraszamy!!!
Gorąco polecam Mikołaj Hęciak!
Ole Tapas Steak Restaurant zaprasza!
Opublikowano: 02-04-2012
No i stało się!!! We środę, 14. marca w Warszawie została otwarta nowa hiszpańska restauracja. W samym sercu stolicy, na rogu Placu Trzech Krzyży i ulicy Brackiej znajduje się kameralny lokal z otwartą kuchnią.
To tak, jakby z warszawskiej ulicy przenieść się od razu do Madrytu. Nadzieja i nieśmiałość oraz wiele innych emocji towarzyszyło przygotowaniom do otwarcia i tylko ten to wie, kto przeżył podobne doświadczenie. Ale najważniejsza była miłość do kuchnii hiszpańskiej, która przyświecała założycielom tego miejsca. A teraz od poniedziałku do niedzieli, siedem dni w tygodniu załoga z „Ole Tapas Steak Restaurant” czeka na Gości.
Zespół polsko-hiszpańskich kucharzy i kelnerów rywalizuje próbując znaleźć nić porozumienia pomiędzy tradycyjną kuchnią Hiszpanii, a europejskimi wpływami. W zaciszu klimatycznego wnętrza każdy z Gości znajdzie coś dla siebie. Zarówno wytrawny miłośnik i znawca kuchni Półwyspu Iberyjskiego, jak i spragniony nowinek kulinarnych amator dobrego jedzenia. Szeroka gama win z Hiszpanii, Francji i Włoch nie pozostawi nikogo obojętnym i bedzie nie tylko uzupełnieniem posiłku, ale może też być sposobem na rozpoczęcie miłego popołudnia.
Wyjątkowe rarytasy takie jak: foie gras, szynka iberyjska od Joselito, czy steki z wołowiny KOBE Style, na stałe goszczą w karcie dań. A ta jest obszerna ponad miarę. Z początku kusząc kolorowymi przekąskami, potem zapraszając na coś bardziej treściwego, by zakończyć posiłek słodkim deserem, deską serów lub pyszną kawą Carajillo, która już podbija Warszawę. Zapraszamy!!!
Gorąco polecam Mikołaj Hęciak!
Ole Tapas Steak Restaurant zaprasza!
Opublikowano: 02-04-2012
No i stało się!!! We środę, 14. marca w Warszawie została otwarta nowa hiszpańska restauracja. W samym sercu stolicy, na rogu Placu Trzech Krzyży i ulicy Brackiej znajduje się kameralny lokal z otwartą kuchnią.
To tak, jakby z warszawskiej ulicy przenieść się od razu do Madrytu. Nadzieja i nieśmiałość oraz wiele innych emocji towarzyszyło przygotowaniom do otwarcia i tylko ten to wie, kto przeżył podobne doświadczenie. Ale najważniejsza była miłość do kuchnii hiszpańskiej, która przyświecała założycielom tego miejsca. A teraz od poniedziałku do niedzieli, siedem dni w tygodniu załoga z „Ole Tapas Steak Restaurant” czeka na Gości.
Zespół polsko-hiszpańskich kucharzy i kelnerów rywalizuje próbując znaleźć nić porozumienia pomiędzy tradycyjną kuchnią Hiszpanii, a europejskimi wpływami. W zaciszu klimatycznego wnętrza każdy z Gości znajdzie coś dla siebie. Zarówno wytrawny miłośnik i znawca kuchni Półwyspu Iberyjskiego, jak i spragniony nowinek kulinarnych amator dobrego jedzenia. Szeroka gama win z Hiszpanii, Francji i Włoch nie pozostawi nikogo obojętnym i bedzie nie tylko uzupełnieniem posiłku, ale może też być sposobem na rozpoczęcie miłego popołudnia.
Wyjątkowe rarytasy takie jak: foie gras, szynka iberyjska od Joselito, czy steki z wołowiny KOBE Style, na stałe goszczą w karcie dań. A ta jest obszerna ponad miarę. Z początku kusząc kolorowymi przekąskami, potem zapraszając na coś bardziej treściwego, by zakończyć posiłek słodkim deserem, deską serów lub pyszną kawą Carajillo, która już podbija Warszawę. Zapraszamy!!!
Gorąco polecam Mikołaj Hęciak!
Ole Tapas Steak Restaurant zaprasza!
Opublikowano: 02-04-2012
No i stało się!!! We środę, 14. marca w Warszawie została otwarta nowa hiszpańska restauracja. W samym sercu stolicy, na rogu Placu Trzech Krzyży i ulicy Brackiej znajduje się kameralny lokal z otwartą kuchnią.
To tak, jakby z warszawskiej ulicy przenieść się od razu do Madrytu. Nadzieja i nieśmiałość oraz wiele innych emocji towarzyszyło przygotowaniom do otwarcia i tylko ten to wie, kto przeżył podobne doświadczenie. Ale najważniejsza była miłość do kuchnii hiszpańskiej, która przyświecała założycielom tego miejsca. A teraz od poniedziałku do niedzieli, siedem dni w tygodniu załoga z „Ole Tapas Steak Restaurant” czeka na Gości.
Zespół polsko-hiszpańskich kucharzy i kelnerów rywalizuje próbując znaleźć nić porozumienia pomiędzy tradycyjną kuchnią Hiszpanii, a europejskimi wpływami. W zaciszu klimatycznego wnętrza każdy z Gości znajdzie coś dla siebie. Zarówno wytrawny miłośnik i znawca kuchni Półwyspu Iberyjskiego, jak i spragniony nowinek kulinarnych amator dobrego jedzenia. Szeroka gama win z Hiszpanii, Francji i Włoch nie pozostawi nikogo obojętnym i bedzie nie tylko uzupełnieniem posiłku, ale może też być sposobem na rozpoczęcie miłego popołudnia.
Wyjątkowe rarytasy takie jak: foie gras, szynka iberyjska od Joselito, czy steki z wołowiny KOBE Style, na stałe goszczą w karcie dań. A ta jest obszerna ponad miarę. Z początku kusząc kolorowymi przekąskami, potem zapraszając na coś bardziej treściwego, by zakończyć posiłek słodkim deserem, deską serów lub pyszną kawą Carajillo, która już podbija Warszawę. Zapraszamy!!!