Otwarcie nowej siedziby Advanced PR

Opublikowano: 19-07-2010

advancedpr002.jpgAgencja Advanced PR – Anna Rudnicka-Sipayłło  i Milena Niedziela wraz z zespołem – zaprosiła swoich Klientów i Przyjaciół na letnie przyjęcie ogrodowe, inaugurujące otwarcie nowej siedziby agencji przy ulicy Wiertnicze j 158.

Agencja Advanced PR od ponad 3 lat reprezentuje na polskim rynku Norwegian Seafood Export Council i odpowiada za promocję norweskiego łososia i norweskiego śledzia.

W prawdziwie gorącej atmosferze na przyjęciu bawili się Klienci, Przyjaciele agencji.


Z grona Klientów agencji spotkaliśmy przedstawicieli m.in. wiodących firm deweloperskich: GTC, MGPA, Neinver Polska, Centrum Development and Investment Polska, dyrekcję Nowego Teatru Krzysztofa Warlikowskiego oraz licznych przedstawicieli mediów.

advancedpr011.jpg  advancedpr015.jpg

advancedpr021.jpg  advancedpr020.jpg

Nie zabrakło też kulinarnych Przyjaciół APR z Robertem Sową, Grzegorzem Łapanowskim, Konradem Birkiem, Krzysztofem Baranowskim, Andrzejem Rudnickim-Sipayłło– właścicielem nowo powstającej  restauracji i winiarni „Merliniego 5” i Jackiem Krawczykiem (Smarten.pl)

advancedpr018.jpg  advancedpr017.jpg  

advpr002.jpg  advancedpr014.jpg

Za kulinarną oprawę odpowiedzialny był oczywiście Robert Sowa, który w letnim menu zaserwował gościom: przystawki – m.in. roladki z bakłażana, szynkę Podkomorzego z serem pleśniowym i rukolą, kompozycję wędzonego łososia i trio śledzi z sosami i dodatkami.  

advancedpr006.jpg  advancedpr013.jpg

 

advancedpr010.jpg  advancedpr007.jpg 

W gorący dzień idealnie sprawdzały się lekkie sałaty z arbuza z czerwoną cebulą i świeżo siekaną kolendrą, krewetki z melonem, mango i sosem koktajlowym, sałatka grecka z oliwkami, ziołami i serem Lazur, sałatka z kuleczek sera mozzarella z pomidorami, emulsją z bazylii i orzeszkami pinii. 

robert.plus.bmp  advancedpr009.jpg

Jak garden party to rzecz jasna grill. Goście podejmowano szaszłykami z krewetek, nowozelandzkim combrem jagnięcym, polędwiczkami wieprzowymi z serem pleśniowym w bekonie,  łososiem norweskim z salsą meksykańską grillowanym w folii,  szaszłykiem z kurczaka i ananasa oraz grillowanymi warzywami z aromatycznymi ziołami. O dobór win zadbał Sławomir Kojłoz Piwnicy Wybornych Win.

pr.jpg  advanced.jpg

Mimo sezonu wakacyjnego goście licznie dopisali. Jak twierdzą właścicielki firmy, letnie przyjęcia ogrodowe w APR staną się coroczną tradycją. Pomimo dokuczliwych komarów garden party w blasku świec i lampionów trwało w najlepsze.

advancedpr001.jpg  advancedpr024.jpg

Bardzo miłym akcentem wieczoru, kulinarnym zresztą, były przygotowane dla Gości książki Roberta Sowy " W poszukiwaniu smaku doskonałego". Wielbicieli kuchni Mistrza Sowy  nie braknie, nawet tych najmłodszych 🙂 

advancedpr022.jpg  advancedpr023.jpg   

ZAPRASZAMY DO GALERII ZDJĘĆ 🙂